Redactia.ro
Home » Știri » Un copil de trei ani așteaptă trenul în gară în fiecare dimineață. Motivul din spatele gestului său

Un copil de trei ani așteaptă trenul în gară în fiecare dimineață. Motivul din spatele gestului său

baietel tren prietenie controlor

O prietenie neobișnuită s-a legat între un băiețel de doar trei ani și controlorul unui tren dintr-o suburbie a orașului Boston. Totul a început de la fascinația micuțului pentru trenuri și dorința de a le vedea în fiecare dimineață. Iată care e povestea băiețelului care așteaptă să intre trenurile în gară în fiecare dimineață.

De ce așteaptă un băiețel de trei în gară în fiecare dimineață

La început, Jake (3 ani) a început să se prezinte la primele ore ale dimineții pentru a vedea, pur și simplu, trenurile. Încet, încet, el s-a împrietenit cu Troy, un controlor, cu care interacționa de fiecare dată când ajungea pe peronul gării.

“Sunt asistent mecanic. Merg cu trenul, verific biletele și încasez, îi îndrum pe călători cum să urce și să coboare.”, spune Troy Thornton, de profesie controlor. Bărbatul povestește că micuțul Jake a ajuns să-l vadă ca pe un supererou, așteptându-l cu nerăbdare în fiecare dimineață, pe peronul gării.

Relația neobișnuită dintre ei a ajuns cunoscută în toată lumea

Pe toată perioada pandemiei, cei doi s-au văzut în fiecare dimineață, în aceleași condiții: Troy din tren, Jake de pe peron, făcându-i cu mâna. „ Iese din tunel, șuieră, iar Troy deschide ușa și spune: “Bună, Jake! Ne vedem și mâine!”. Iar scenariul s-a repetat în fiecare dimineață.

Vorbind despre relația lor, Troy recunoaște că puștiul îi înseninează ziua. „Îmi face ziua mult mai frumoasă. Știu că acolo îl voi găsi pe Troy, care mă aclamă și mă susține. Uit pentru câteva minute de toate problemele și mă las purtat”, spune controlorul.

Din păcate, ruta trenului cu care merge Troy se va schimba și nu-l va mai putea întâlni pe Jake. Totuși, cei doi și-au putut lua la revedere așa cum se cuvine. Jake i-a dat un desen, iar Troy l-a plimbat cu trenul, potrivit un site străin. Video aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: