Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul transmis de Alin Oprea după ce fosta soție a dat cu el de pământ. Ce declarații a făcut

Mesajul transmis de Alin Oprea după ce fosta soție a dat cu el de pământ. Ce declarații a făcut

Alin Oprea și povara abandonului. Copiii săi nu au mai vorbit cu el după divorțul de mama lor: „Am iertat-o 100%”

După ani de tensiuni și dezvăluiri publice făcute de fosta soție, Larisa Uță, Alin Oprea, cunoscutul artist și fost membru al trupei Talisman, a ales să își împărtășească propria versiune a poveștii sale. El a decis să lase în urmă scandalurile și să înceapă un nou capitol în viața sa, alături de actuala parteneră, Medana. 

O perioadă tumultuoasă pentru Alin Oprea

După ce Larisa Uță a făcut dezvăluiri despre căsnicia lor și motivele care au dus la divorț, Alin Oprea s-a simțit nevoit să își exprime punctul de vedere. Artistul a trecut prin momente grele, atât din punct de vedere emoțional, cât și personal, fiind afectat de acuzațiile care au circulat în media. Relația lor a fost marcată de scandaluri, trădări și infidelități, conform spuselor celor doi.

Alin a mărturisit că, după divorț, a realizat că viața trebuie să meargă înainte, iar el a luat decizia de a se elibera de toate acele experiențe negative. „Azi sunt un om liber”, a declarat artistul, subliniind că plecarea dintr-o relație toxică este uneori singura soluție pentru a-ți recăpăta echilibrul.

Medana, sprijinul lui Alin în momentele dificile

După divorțul de Larisa, Alin Oprea și-a găsit fericirea în brațele Medanei, femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente. Medana a devenit nu doar partenera sa de viață, ci și un adevărat sprijin emoțional, ajutându-l să treacă peste suferințele cauzate de divorț și de disputa cu fosta sa soție.

Alin a postat o imagine emoționantă alături de Medana și copiii acesteia, arătând publicului cât de importantă este familia pentru el. „Viața este despre familia care te iubește, care te respectă și care te apreciază”, a spus artistul, menționând că se simte binecuvântat de oamenii frumoși pe care îi are acum lângă el.

Această nouă familie i-a oferit lui Alin liniștea pe care o căuta de mult timp, fiind recunoscător pentru susținerea și dragostea lor. În acest context, artistul a ales să lase în urmă tot ce s-a întâmplat în trecut, declarând că nu vrea să mai fie afectat de vechile conflicte.

Renunțarea la procesul cu fosta soție

Un alt aspect important din viața lui Alin Oprea este decizia sa de a renunța la procesul intentat fostei soții. Artistul a explicat, în cadrul unei emisiuni televizate, că a hotărât să pună capăt oricăror pretenții legale pe care le avea împotriva Larisei, pentru a evita să îi implice pe copiii lor în aceste conflicte. Alin a povestit că a scris un testament în care a transmis copiilor săi că renunță la orice proces împotriva mamei lor, dorindu-și doar ca ei să fie fericiți și să nu fie afectați de disputele dintre părinți.

Decizia de a încheia acest capitol a venit după o discuție cu Medana, în timpul unei vacanțe de Paște la Londra. Artistul a subliniat că deși a investit mult în acest proces, a ales să-l închidă pentru binele copiilor săi, pe care îi iubește necondiționat.

Un nou început pentru Alin Oprea

Alin Oprea se află acum într-o etapă nouă a vieții sale, în care se bucură de liniște și armonie alături de familia pe care și-a creat-o alături de Medana. El a recunoscut că a fost o perioadă dificilă, dar consideră că a învățat lecții valoroase care l-au ajutat să devină un om mai puternic și mai încrezător.

Le mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru oamenii frumoși care sunt”, a concluzionat Alin în mesajul său public, arătând că acum are alături o familie care îl respectă și îl susține. Acest nou capitol este unul de pace și echilibru pentru artist, care a ales să lase în urmă scandalurile și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat – iubirea și susținerea celor dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: