Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor

Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor

Florin Piersic a ieșit de la Terapie Intensivă! Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului

Florin Piersic, o emblemă a teatrului și cinematografiei românești, se confruntă în ultima perioadă cu probleme serioase de sănătate care l-au obligat să petreacă mult timp în spital. În prezent, distinsul actor se află internat la Spitalul Foișor din București, unde beneficiază de o atenție medicală sporită, medicii monitorizându-l îndeaproape. Deși situația sa este stabilă, specialiștii se mențin precauți cu privire la evoluția stării sale de sănătate.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Piersic

Florin Piersic a fost inițial internat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, unde, în urma unui episod neplăcut resimțit în timpul unei reprezentații, medicii au descoperit că suferea de o infecție la genunchi. Aceasta a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență, însă complicațiile nu s-au lăsat așteptate, infecția extinzându-se rapid și afectând funcția cardiacă a actorului. Aceasta a impus transferul său la Institutul Inimii pentru tratament specializat, înainte de a fi mutat la Spitalul Foișor din Capitală.

În ciuda dificultăților prin care trece, Florin Piersic rămâne un luptător. Recuperarea sa, deși lentă, progresează, iar recent, într-un moment de luciditate și optimism, actorul a dorit să transmită un mesaj tuturor celor care i-au fost alături și s-au îngrijorat pentru sănătatea lui. Mesajul său a fost transmis publicului larg prin intermediul doctorului Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, care l-a vizitat pe actor.

Mesajul transmis de marele actor

În cuvintele sale, Florin Piersic a exprimat recunoștință profundă față de suportul și grijile primite, asigurându-și fanii că se simte bine și că încă are multe povești de spus. Actorul a evidențiat că, în ciuda situației sale de sănătate, spiritul său rămâne neînfrânt și că este hotărât să se întoarcă cât mai curând posibil pe scenă și în fața camerei de filmat.

De asemenea, Florin Piersic a ținut să își exprime recunoștința specială față de echipele medicale care l-au îngrijit pe parcursul internărilor sale. Aprecierea sa pentru profesionalismul și dedicația lor a fost profundă, subliniind cât de vitală este munca acestora în lupta împotriva complicațiilor sănătății sale.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: «sunt viu» și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public. Florin Piersic”, este mesajul transmis de marele actor.

Au făcut tot posibilul să-l salveze

Această perioadă dificilă prin care trece Florin Piersic a unit comunitatea de admiratori, dar și pe cea artistică, într-un gest de solidaritate impresionant. Mulți au transmis mesaje de încurajare și au exprimat speranța unei recuperări rapide și complete pentru unul dintre cei mai iubiți actori ai României. Eforturile continue ale medicilor de la Spitalul Foișor și sprijinul necondiționat al publicului sunt dovezi ale respectului și dragostei pe care Florin Piersic le-a inspirat de-a lungul carierei sale.

Marele actor este pe drumul cel bun

În concluzie, starea de sănătate a lui Florin Piersic, deși grav afectată de complicațiile recente, este pe un trend ascendent datorită îngrijirii medicale de excepție și a spiritului său neclintit. Mesajul său pozitiv și speranța de a reveni în lumina reflectoarelor sunt un semn al rezilienței sale remarcabile.

Comunitatea, atât cea artistică cât și admiratorii săi, rămâne alături de el, așteptând cu nerăbdare momentul în care vor putea să-l aplaude din nou, fie pe scenă, fie pe ecranele mari. Florin Piersic nu este doar un actor, ci o veritabilă legendă vie, ale cărei contribuții la cultura română vor rămâne nemuritoare.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: