Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul trimis de o elevă din Botoșani președintelui Klaus Iohannis: „Sunt conștientă că nu veți citi acest mesaj, dar totuși”

Mesajul trimis de o elevă din Botoșani președintelui Klaus Iohannis: „Sunt conștientă că nu veți citi acest mesaj, dar totuși”

Klaus Iohannis, mesaj pentru toți românii care ajută refugiații ucraineni

O elevă de clasa a X-a de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani și-a luat inima în dinți și i-a scris direct președintelui Klaus Iohannis, fiind extrem de necăjită din pricina costurilor mari de la internat.

Eleva din Botoșani i-a scris un mesaj extrem de sincer lui Klaus Iohannis. Adolescenta a atras atenția că statul nu sprijină elevii. Bursele sunt prea mici comparativ cu nevoile pe care le au copiii. Mai mult, eleva chiar spune că este conștientă că președintele nu va citi mesajul.

La finalul mesajului, fata i-a cerut președintelui României să ia măsuri.

Mesajul trimis de o elevă din Botoșani președintelui Klaus Iohannis: „Sunt conștientă că nu veți citi acest mesaj, dar totuși”

Iată cum sună mesajul integral al elevei din Botoșani.

”Domnule președinte țin să vă anunț că învăț la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” din Botoșani și sunt în clasa a IX-a. De un an și jumătate stau la internatul liceului, iar luna aceasta va trebui să achit suma de 481 RON.

Vi se pare normal ca un elev cu o alocație de aproximativ 220 RON să achite această sumă? Sunt conștientă că nu veți citi acest mesaj, dar totuși trăiesc cu speranța că la un moment dat din întâmplare îl veți deschide. Suntem milioane de elevi în aceeași situație, dar totuși dvs sunteți la al doilea mandat de președinte. Și nu ați făcut nimic în această țară.

România este la pământ în primul rând din cauza celor ce o conduc. Există elevi români care nu au posibilitatea de a studia mai mult de 8 clase, iar în privința burselor acordate, banii nu ne ajung nici pentru transport. În loc să mergeți prin Egipt și alte vacanțe mai bine ați da dovadă de un bun conducător și ați încerca să scoateți țara din marea criză în care se află.

Sunteți preocupat de această pandemie în loc să observați prin ce dezastru poate trece România. Luați măsuri!”,

este mesajul trimis lui Klaus Iohannis de către eleva din Botoșani, pe Facebook Messenger.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: