Redactia.ro
Home » Horoscop » Meseria care ți se potrivește perfect în funcție de zodia ta 

Meseria care ți se potrivește perfect în funcție de zodia ta 

GALERIE FOTO (2)

Cristina Demetrescu, astrolog specialist a explicat importanța faptului că fiecare dintre noi ar trebui să muncească și să facă bani într-un domeniu care să mi se potrivească . astrele pot da indicații favorabile în acest sens. 

Astrologul susține că fiecare zodie are un domeniu care i se potrivește mănușă în urma căruia poate câștiga foarte bine pe plan financiar.

Astrolog specialist: Cristina Demetrescu   Sursa foto: Viva
Astrolog specialist: Cristina Demetrescu Sursa foto: Viva

Astfel că dacă plănuiești să te reorientez în carieră sau ești în căutarea unui job, o soluție inedită este să iei în considerare ce spune doamna astrolog, relatează viva.ro: 

Berbec 

„Nativilor din zodia Berbec li se potrivesc meseriile de curaj. Astrologul spune că aceștia sunt cei mai îndrăznești nativi ai zodiacului și pot fi cu ușurință pompieri sau polițiști. Totodată, Berbecii sunt făcuți pentru meseriile unde sunt folosite obiecte metalice sau pot lucra în domeniul sportiv.”

Taur

„Taurii pot fi bucătari, cofetari, dar se pot ocupa și de grădinărit. Nativilor din zodia Taur li se potrivește tot ce ține de estetică, parfumuri sau bijuterii. Mai mult, aceștia pot activa în industria muzicii sau în domeniul finanțelor.”

Gemeni

„Gemenilor li se potrivesc meseriile care au legătură cu abilitățile de comunicare. Aceștia pot lucra cu acte, documente și pot activa în domeniul curieratului. De asemenea, potrivit astrologului, Gemenii pot fi profesori sau traducători.”

Rac

„Nativilor din zodia Rac li se potrivesc profesiile legate de protecție, afaceri imobiliare, decorațiuni interioare. De asemenea, aceștia își pot deschide propria pensiunea sau se pot angaja ca administratori de case.”

Leu

„Leii pot lucra ca ospătari pe o insulă, în locuri însorite sau în zone de distracție. Aceștia sunt buni lideri și își pot folosi creativitatea în domenii precum cofetăria sau design vestimentar.”

Fecioară

„Fecioarele pot lucra cu ușurință în domenii precum sănătate, psihologie, masaj, contabilitate primară, agricultură sau creșterea animalelor. Nativii din zodia Fecioară au abilitatea de a comunica foarte bine.”

Balanță 

„Balanțelor și se potrivesc domeniile care au legătură cu arta, karate, dansuri, modă sau marochinărie. Aceștia pot lucra cu clienții, să vândă obiecte de lux sau să organizeze evenimente.”

Scorpion

„Scorpionilor li se potrivesc meseriile în care să își folosească perspicacitatea și inteligenta. Aceștia pot lucra la pompe funebre sau pot fi detectivi particulari, mediumi sau ezoteriști. De asemenea, Scorpionii pot fi buni afaceriști.”

Săgetător

„Nativii din zodia Săgetător sunt spirituali și au stofă de filosofi sau pot călători sau lucra în străinătate. Au mari șanse să scrie cărți sau le pot vinde în anticariate.”

Capricorn

„Capricornul este zodia construcțiilor și a celor care care conduc și organizează. Aceștia sunt potriviti pentru activitățile unde trebuie să se calculeze. Ar putea fi buni în domeniul tâmplăriei.”

Vărsător

„Nativii din zodia Vărsător pot fi însoțitori de zbor, electricieni, eletroniști sau controlori de zbor. De asemenea, aceștia pot dezvolta organizații prin care să ajute sau să active în mediul online.”

Pești 

„Nativii din zodia Pești sunt perfecți pentru orice meserie care îi leagă de mare. Aceștia se pot orienta către masaj, terapii, make-up, unghii, artă, spiritualitate sau domenii în care să-i ajute pe alții.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: