Redactia.ro
Home » Sport » Messi ar putea părăsi Barcelona! Clauza pe care o are argentinianul!

Messi ar putea părăsi Barcelona! Clauza pe care o are argentinianul!

Messi ar putea părăsi Barcelona

Leo Messi ar putea părăsi Barcelona la finalul sezonului. Președintele clubului, Josep Maria Bartomeu a confirmat informația apărută în presă.

Argentinianul are o clauză ascunsă în contract, care îi permite să plece de la Barcelona. După ce cotidianul El Pais a dezvăluit informația, președintele Barcelonei a declarant că nu crede că Balon de Aur va părăsi echipa. O astfel de înțelegere a existat în trecut și în contractele altor jucători precum Iniesta, Puyol sau Xavi.

„Messi ar putea părăsi Barcelona înaintea sezonului 2020/2021. Nu trebuie să ne facem griji. Leo e foarte mulțumit, mă îndoiesc că va pleca. Puyol s-a retras din cauza unei accidentări, Xavi a mers în Qatar, Iniesta în Japonia. Sunt fotbaliști care au oferit atât de multe clubului încât meritau această oportunitate”, a spus Bartomeu la Barca TV.

Leo Messi plătit regește

Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur de cinci ori, conduce în topul celor mai buni sportivi al planetei, alcătuit de Forbes. Potrivit americanilor, căpitanul Barcelonei a câștigat din salariu și prime 92 de milioane de dolari în anul 2018. Din 2005 până acum, argentinianul a semnat opt prelungiri ale contractului. Ultima a fost în 2017. 34 de trofee a câştigat Messi în tricoul Barcelonei, pentru care a marcat 603 goluri în 687 de meciuri.

Puyol se întoarce la Barcelona

Fostul căpitan al catalanilor, Carles Puyol ar putea reveni la Barcelona. Josep Maria Bartomeu a declarant că ar putea ocupa postul de manager sportiv general. Discuțiile par a fi destul de avansate, așteptându-se ca în zilele următoare să fie făcut un anunț oficial.

Citește și:Surpriză! Arbitru debutant la meciul din preliminariile Euro, România-Malta!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini