Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » „Mi-am suprins nora cu un alt bărbat”. Ce a făcut soacra apoi

„Mi-am suprins nora cu un alt bărbat”. Ce a făcut soacra apoi

În timp ce Diane se grăbea să termine ultimele pregătiri pentru nunta fiicei sale, Marissa, avea să descopere o trădare pe care nu ar fi anticipat-o niciodată. În mijlocul agitației din ziua dinaintea marelui eveniment, l-a văzut pe viitorul său ginere, Stefan, cu o altă femeie. Cu inima grea, Diane i-a povestit Marissei despre ce s-a întâmplat, dar a și pus la cale un plan pentru a-i oferi lui Stefan o lecție pe care să nu o uite niciodată.

O întâlnire neașteptată

În acea zi, Diane a alergat prin oraș pentru a finaliza ultimele detalii pentru nunta fiicei sale. Era obosită și stresată, dar se bucura să poată ajuta ca totul să fie perfect pentru Marissa. Pe fiica sa o trimisese la un spa pentru a se relaxa și a se bucura de o zi întreagă de răsfăț. Între timp, ea trebuia să se ocupe de unghiile lor, să ridice rochiile de la croitor și să finalizeze decorul.

După o vizită la biroul organizatoarei de nunți, Tracy, pentru a discuta ultimele detalii legate de flori, Diane a decis să ia o pauză la o mică cafenea din apropiere. Aroma cafelei proaspăt prăjite și a produselor de patiserie era exact ce avea nevoie pentru a-și recăpăta energia.

„Exact ce îmi trebuia,” a murmurat Diane în timp ce intra în cafenea. Dar în momentul următor, inima i s-a oprit aproape.

Într-un colț al cafenelei, l-a văzut pe Stefan, iar acesta nu era singur. O tânără stătea lângă el, râzând și atingându-i brațul, iar ei păreau foarte apropiați. Atunci, chiar acolo, în fața tuturor, s-au sărutat. Era un sărut tandru, intim, care sugera o familiaritate profundă între cei doi. Pentru oricine altcineva, păreau un cuplu drăguț. Dar pentru Diane, aceasta era o trădare cruntă față de Marissa.

A rămas nemișcată, incapabilă să proceseze ce vedea. Cu mâinile tremurânde, a scos telefonul și a făcut o fotografie. Din fericire, imaginea s-a salvat în galerie exact când Stefan a ridicat privirea și a văzut-o. Privirile lor s-au întâlnit pentru o clipă îngrozitoare. El s-a desprins rapid de femeia cu care era, dar era prea târziu. Paguba fusese făcută.

Confruntarea

Diane a părăsit cafeneaua în grabă, cu mintea și inima zbuciumate. Cum putea Stefan să facă asta? Cum putea să o trădeze pe Marissa, femeia care îl iubea din tot sufletul ei și pentru care ar fi mutat munții din loc? Și chiar în ajunul nunții lor! Știa că trebuie să-i spună Marissei, dar nu era sigură cum să-i frângă inima în acest fel.

Pe drumul spre casă, furia i-a crescut în suflet. Stefan trebuia să învețe o lecție.

Diane l-a sunat pe soțul ei, Brian. „Trebuie să vorbim,” i-a spus ea, tăindu-i vorba.

Când a ajuns acasă, Diane i-a arătat Marissei fotografia înfățișându-l pe Stefan cu cealaltă femeie. Fața fiicei sale s-a albit, iar lacrimile i-au umplut ochii. „Nu, asta nu poate fi real,” a șoptit ea, în timp ce Diane o îmbrățișa și încerca să o consoleze.

„Îmi pare atât de rău, draga mea,” i-a spus Diane. „Aș fi vrut să nu fie adevărat.”

Marissa, cu ochii înroșiți și plini de durere, a declarat ferm: „Nu pot să mă căsătoresc cu el. Nu vreau. Trebuie să anulez nunta.”

Diane a încuviințat din cap. Nu o putea învinui pe Marissa deloc. Era devastată. Bărbatul pe care îl adora o înșelase.

Un plan pentru a-i da o lecție lui Stefan

În timp ce încerca să găsească o modalitate de a-și ajuta fiica să treacă peste această trădare, Diane a avut o idee. Îi putea oferi lui Stefan o lecție pe care să nu o uite. „Draga mea, ce-ar fi dacă am întoarce situația în favoarea noastră? Să-i arătăm lui Stefan exact ce pierde?” a sugerat ea.

Marissa s-a uitat la ea, confuză și încă plângând. „Ce vrei să spui, mamă?”

Diane i-a explicat planul său, iar treptat, pe chipul Marissei a apărut o expresie de hotărâre, înlocuind durerea. A fost de acord, iar împreună au pus planul în mișcare.

Seara aceea a trecut într-o liniște apăsătoare, în timp ce familia a luat cina, iar Marissa încerca să-și adune puterile. În dimineața următoare, Marissa și cea mai bună prietenă a ei, Leah, s-au îndreptat spre stațiunea unde ea și Stefan urmau să-și petreacă luna de miere. Rezervarea fusese făcută pe numele Marissei, pentru că Brian și Diane le oferiseră acest cadou. Așa că nu a fost nicio problemă pentru Marissa să folosească rezervarea.

În schimb, Brian și Diane s-au dus la locul nunții, unde invitații deja se adunau, savurând băuturi și aperitive. Ei erau complet inconștienți de drama care avea loc în spatele scenei.

Dezvăluirea trădării

Stefan a observat-o pe Diane imediat ce aceasta a sosit. S-a grăbit spre ea, încercând să pară calm. „Unde e Marissa?” a întrebat el, încercând să-și păstreze vocea liniștită.

Diane i-a zâmbit calm, de parcă nu l-ar fi prins în flagrant cu o altă femeie doar cu o zi înainte. „Va fi gata în curând; a avut o mică problemă cu coafura.”

Stefan s-a încruntat, dar a dat din cap, încercând să-și mascheze disconfortul. Pe măsură ce minutele treceau și trupa de muzică începea să cânte, tensiunea creștea în aer. În cele din urmă, Diane a urcat pe scenă.

Cu microfonul în mână, a cerut atenția tuturor. „Doamnelor și domnilor, vă mulțumesc că sunteți aici astăzi. Avem o mică schimbare de plan,” a început ea. Au fost câteva oftaturi în mulțime, dar Diane a continuat.

„Fiica mea nu este aici în acest moment. Se îndreaptă către stațiunea unde ea și Stefan urmau să-și petreacă luna de miere.”

Un murmur de confuzie s-a răspândit prin mulțime. Stefan s-a mișcat neliniștit. „Dar Marissa a vrut să vă arăt ceva foarte important.”

Cu aceste cuvinte, Diane a apăsat pe un buton al unui telecomenzi, iar fotografia cu Stefan sărutând cealaltă femeie a apărut pe ecranul din spatele ei. Acea imagine avea un impact dureros, mai ales că Marissa dorise inițial ca pozele de la ceremonie să ruleze pe fundal în timpul nunții.

Acum, ecranul era folosit pentru a dezvălui infidelitatea lui Stefan. Se auzeau murmure de șoc în toată sala. Părinții lui Stefan s-au ridicat în picioare, cu fețele lor o combinație de uimire și furie. Discuțiile șoptite au devenit o rumoare puternică în timp ce oamenii procesau ceea ce vedeau.

„Marissa nu este întârziată,” i-a spus Diane simplu lui Stefan. „Merită mult mai mult decât asta, iar acum toată lumea știe adevărul.”

Reacțiile și consecințele

Părinții lui Stefan s-au apropiat de Diane, furioși. „Cum ai putut să faci asta?” a șuierat mama lui. „Am plătit pentru această nuntă!”

Diane a întâlnit privirea femeii, neclintită. „Fiul dumneavoastră a făcut asta. Nu eu. El a trădat-o pe Marissa, iar ea are tot dreptul să renunțe.”

După aceea, totul a fost un haos. Oaspeții șușoteau între ei, iar unii au început chiar să plece. Stefan părea înfrânt, așezat pe un scaun, în timp ce părinții săi încercau să salveze ce mai puteau din situație.

Diane a sunat-o pe Marissa pentru a se asigura că totul este în regulă, în timp ce Brian discuta cu câțiva dintre membrii familiei și prietenii apropiați.

„Mamă, am luat decizia corectă,” a spus Marissa cu hotărâre în glas. „Am stat și m-am gândit, și acum știu că așa trebuia să fie.”

„Ai făcut bine, draga mea,” i-a răspuns Diane. „Acum poți să mergi mai departe fără să privești înapoi.”

După aceea, Diane și Brian s-au bucurat de bufetul de la nuntă înainte de a se întoarce acasă.

Ce ai fi făcut în locul ei?

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect