Redactia.ro
Home » Monden » Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”, are rude în România! Actorul cunoaște versurile unei melodii românești

Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”, are rude în România! Actorul cunoaște versurile unei melodii românești

GALERIE FOTO (2) Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”, are rude în România! Actorul cunoaște versurile unei melodii românești

Celebrul actor Michele Morrone, care a făcut senzație în filmul „365 Days”, are rude în România! Faimosul artist a mărturisit totul într-un interviu. 

Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”, are rude în România

Michele Morrone este actorul care a făcut furori după ce a apărut în filmul marca Netflic, numit ”365 Days”. Oamenii s-au îndrăgost iremediabil de prestația acestuia, iar acum, artistul a oferit un interviu dezvăluind că are rude în România.

Starul internațional a vorbit pentru revista VIVA! despre legătura lui neștiută cu țara noastră, dezvăluind faptul că are rude la noi, direct în Moldova, mai exact, în Bacău! Mai mult, acesta a socos la iveală detalii inedite din viața lui, dezvăluind chiar care este piesa lui preferată, cântătă de artiștii din România.

Conform spuselor lui Michele Morrone, acesta are un unchi în Bacău. Actorul a mărturisit că bărbatul este căsătorit cu o femeie de origine română și locuiesc împreună la Bacău.

De asemenea, versurile piesei „Dragostea din tei” au ajuns chiar și la urechile celebrului actor, melodia având un succes formidabil în anii 2000. Ba mai mult, acesta cunoaște și versurile cântecului.

”Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia „Dragostea din tei”. De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România”, a spus Michele Morrone pentru VIVA!.

Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”, are rude în România! Actorul cunoaște versurile unei melodii românești

Michele Morrone a suferit de depresie, după divorțul de soție

Michele Morrone este cunoscut pe întreg mapamondul, însă puțini știu că celebrul actor a trecut printr-o adevărată dramă. Actorul italian a mărturisit că era pe cale să renunțe la tot, divorțul de fosta soție afectându-l foarte tare. Acesta s-a confruntat cu depresia, dar, din fericire, a reușit să o învingă.

Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”, are rude în România! Michele Morrone a fost căsătorit cu Rouba Saadeh, o cunoscută creatoare de modă, împreună având doi băieţi.

”În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris Michele Morrone pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: