Redactia.ro
Home » Monden » Mickey Rourke, psihoterapeut pentru cățelul său King Carlos! Starul de la Hollywood, surprins luând prânzul cu prietenul patruped la o terasă de lux

Mickey Rourke, psihoterapeut pentru cățelul său King Carlos! Starul de la Hollywood, surprins luând prânzul cu prietenul patruped la o terasă de lux

GALERIE FOTO (5)

Mickey Rourke și-a şocat din nou admiratorii! Starul de la Hollywood în vârstă de 68 de ani și-a rezervat o masă la o terasă de lux din Beverly Hills pentru el şi cățelul său King Carlos. Celebrul actor este foarte atent la prietenul său patruped, care trece printr-o perioadă mai grea.

Mickey Rourke i-a lăsat pe toți cu gura căscată, după ce a ajuns la restaurant pentru a lua prânzul. Superstarul a postat pe rețelele de socializare imaginea care a stârnit atât admirația, cât și amuzamentul internauților.

Mickey Rourke, psihoterapeut pentru cățelul său King Carlos

Celebrul actor de la Hollywood a ajuns să fie psihoterapeut pentru câinele său King Carlos, un suflet pe care l-a adoptat de curând de la un adăpost de animale. Rourke a surprins pe toată lumea după ce a fost văzut la o terasă de lux din Beverly Hills luând prânzul cu prietenul său patruped. Acolo, cei doi au mâncat chifteluţe din carne de pui.

Rourke a povestit prietenilor de pe rețelele de socializare că atunci când l-a adoptat pe King Carlos, cățelul era vizibil traumatizat și obișnuia să mănânce din gunoaie din cauza faptului că fusese maltratat de oameni.

Actorul a povestit că noul câine adoptat are coșmaruri și se sperie groaznic atunci când aude un zgomot puternic. Așa se face că Rourke a luat decizia de a se ocupa de tratamentul psihologic și de echilibrarea emoțională a cățelului King Carlos.

Și ca soluție pentru momentele în care patrupedul îl mai mușcă, Mickey Rourke și-a pus mănușile de box pentru momentele în care îl scoate la plimbare.

Decizia șocantă luată de Mickey Rourke, după moartea sa

Despre Mickey Rourke se știe că este un mare iubitor de animale. Starul de la Hollywood a declarat, în repetate rânduri, că după moartea lui va dona o parte mare din avere celor care se ocupă de salvarea câinilor.

Rourke a șocat, în 2009, cu un discurs în care le-a multumit câinilor săi – pe care i-a avut sau ii are – printr-un discurs emotionant tinut la gala Globurilor de Aur, in ianuarie, unde a fost desemnat cel mai bun actor pentru rolul din “The Wrestler”.

Mickey Rourke, bani pentru câinii maidanezi din București

Mickey Rourke a donat, în 2017, 250.000 de dolari mai multor asociaţii bucureştene pentru protecţia animalelor şi adăposturi pentru câini maidanezi, după ce a aflat problemele cu care se confruntă autorităţile române.

Actorul a adoptat la distanţă un metis din rasa ciobănesc german, în 2012, pentru a cărui întreţinere şi creştere trimite bani constant.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: