Redactia.ro
Home » TV » Micutzu va prezenta „România are Roast”. Ce rol va avea Loredana Groza

Micutzu va prezenta „România are Roast”. Ce rol va avea Loredana Groza

GALERIE FOTO (5) Micutzu va prezenta o emisiune de comedie.

Micutzu va prezenta o emisiune de comedie. Antena 1 anunță lansarea unui show de senzație. O nouă emisiune de comedie va începe în curând, fiind moderată de Micutzu. De asemenea, Loredana Groza și orchestra ei vor fi responsabili cu muzica.

Micutzu va prezenta „România are Roast”. Ce rol va avea Loredana Groza

Micutzu sau pe numele său real Cosmin Nedelcu va apărea pe micile ecrane. Comediantul va prezenta noua emisiune de comedie, difuzată pe Antena 1. În noua emisiune, două echipe, formate din cei mai cunoscuți stand-upperi români, se vor duela într-o luptă senzațională de comedie, roast și stand-up. Premierul ediției va fi de 10.000 de lei și câștigătorul va primi și titlul de cel mai bun stan-upper din România. „Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu.

De asemenea, emisiunea România are rost va avea și momente surprinzătoare și va cuprinde tradiții necunoscute. Show-ul se va axa pe muzică tradițională a fiecărei zone. Loredana Groza, împreună cu Taraful Agurida și cu invitații săi, vor face show în cadrul fiecărei ediții în funcție de zona geografică aleasă. „Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant şi provocator în acelaşi timp. Vor fi momente artistice inedite şi duete neaşteptate care vor străbate toate zonele geografice româneşti şi toate stilurile muzicale. În fiecare emisiune voi cânta alături de invitaţi unul şi unul, iar publicul va fi surprins de combinaţiile pe care le voi face”, a dezvăluit Loredana.

Cine sunt căpitanii echipelor

Echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, conduse de către Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, vor străbate întreaga țară și se vor duela în glume ce au la bază regiunile vizate. Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popescu și Dan Frânculescu formează echipa Pârșii circumspecți, iar echipa condusă de Cătălin Bordea, împreună cu Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță, formeză echipa Marmotele vesele. Cele două echipe vor vizita toate regiunile țării și vor urma tradițiile locurilor. Membrii echipelor vor duce la bun sfârșit provocările și vor face roast pe baza tuturor întâmplărilor petrecute în călătoria lor, se arată în comunicatul de presă.

„Pe parcursul deplasării prin ţară, noi nu am ştiut niciodată ce urma să ni se întâmple şi probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a spus Cosmin Natanticu.

Cătălin Bordea este entuziasmat de noul proiect. Comediantul se bucură de momentele petrecute alături de colegii săi, mărturisind că este fericit să fie din nou copil. „Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neaşteptate. Noi toţi suntem colegi şi nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte şi această titulatură. În călătoria noastră prin ţară ne-am simţit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut şansa să fim iar copii şi ne-am distrat. Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri şi momente de improvizaţie bazate pe experienţele noastre de prin ţară.”, a spus actorul, potrivit paginademedia.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: