Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Borcea și Sorin Rap sunt un cuplu extrem de fericit. Veștea uriașă pe care le-o dă fanilor la final de an

Mihaela Borcea și Sorin Rap sunt un cuplu extrem de fericit. Veștea uriașă pe care le-o dă fanilor la final de an

Mihaela Borcea alături de partenerul său, Sorin Rap.

Mihaela Borcea și actualul ei iubit, Sorin Rap, traversează o perioadă de bucurie și împliniri, după ce au fost onorați la Gala Campionilor desfășurată la Brașov. Evenimentul a fost marcat de recunoașterea eforturilor Mihaelei Borcea în calitate de manager al unui hotel din Olimp, unde a fost distinsă cu prestigiosul Premiu de Excelență în Management Hotelier.

Cu un zâmbet strălucitor, Mihaela Borcea și Sorin Rap au fost prezenți la gala de prestigiu, unde au avut ocazia să se fotografieze alături de personalități importante din lumea sportului și a afacerilor. Cei doi au fost în centrul atenției, iar Mihaela a împărtășit bucuria pe contul său de Instagram, exprimându-și recunoștința față de echipa sa și față de cei care au susținut-o în parcursul său profesional.

Mihaela Borcea este mai fericită ca niciodată

„Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect. Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele,” a transmis Mihaela Borcea, evidențiind contribuția importantă a echipei în succesul său.

De asemenea, la eveniment, Mihaela Borcea s-a bucurat de prezența șefei Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, și a antrenorului Emil Săndoi, consolidând legăturile în lumea sportului și a performanțelor.

Cristi Borcea face noi dezvăluiri despre copiii săi

În paralel, vestea uriașă adusă de recunoașterea profesională a Mihaelei Borcea a fost dublată de dezvăluirile făcute de fostul ei soț, Cristi Borcea, referitoare la fiica sa „secretă,” Carolyn. Aceasta, în vârstă de 14 ani, rezultată din relația extraconjugală a lui Cristi cu avocata Simona Voiculescu, a devenit un membru integrant al familiei, iar relația dintre ei a evoluat într-un mod pozitiv.

Într-un podcast recent, Cristi Borcea a vorbit deschis despre relația cu fiica sa secretă, precizând că aceasta va împlini 17 ani în ianuarie și este un elev model. Borcea a subliniat importanța responsabilității parentale și fericirea pe care i-o aduc cei nouă copii pe care îi are cu patru femei diferite, precum și dorința de a mai avea încă un copil cu actuala sa parteneră, Valentina Pelinel.

„Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei. Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez. Sunt fericit şi cu cei mici şi cu cei mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine. Face 17 ani în ianuarie acum”, a mărturisit Cristi Borcea.

În ansamblu, evenimentele recente au adus o doză de optimism și bucurie în viața complexă și diversificată a familiei Borcea, reflectând reușitele profesionale și personale ale fiecărui membru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: