Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat câte clase are Cristi Borcea, de fapt. A făcut furori în lumea afacerilor, dar studiile nu au avut nicio relevanță

S-a aflat câte clase are Cristi Borcea, de fapt. A făcut furori în lumea afacerilor, dar studiile nu au avut nicio relevanță

Cristi Borcea, o figură proeminentă în peisajul afacerilor românești, se remarcă prin succesul financiar și notorietatea pe care o atrage. Milioanele de euro implicate în diversele sale activități nu fac decât să stârnească invidia celor din jur.

Însă, în ciuda gloriei și prosperității sale, întrebarea cu privire la educația sa rămâne un subiect de interes. Iată câte clase a absolvit, de fapt, Cristi Borcea.

Câte clase a absolvit Cristi Borcea

Cristi Borcea se numără printre cei mai înstăriți oameni din România, demonstrând că are un simț al afacerilor remarcabil. Cu toate acestea, relația sa cu sistemul educațional pare a fi fost una nu tocmai exemplară. Potrivit informațiilor furnizate de click.ro, traseul său școlar nu a fost extraordinar.

Acesta a fost elev al Liceului Industrial 26 din București, cunoscut acum sub denumirea de Liceul Dante Alighieri. Gică Maftei, directorul instituției, l-a caracterizat pe Cristi Borcea drept un elev mediocru în ceea ce privește performanțele școlare.

”Un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, spune directorul școlii despre Cristi Borcea.

De ce nu a susținut Bacalaureatul Cristi Borcea

Motivul pentru care Borcea nu a susținut Bacalaureatul imediat după absolvirea liceului pare să fie legat de această percepție asupra calității sale ca elev. În ciuda faptului că a fost implicat în lumea fotbalului, ocupând funcția de director de marketing al clubului Dinamo, el a amânat susținerea examenelor de Bacalaureat până la vârsta de 26 de ani. Cu toate că nu deținea diploma de bacalaureat, acest aspect nu i-a stat în calea desfășurării de afaceri de succes, așa cum a afirmat de mai multe ori.

Un alt aspect notabil în viața lui Cristi Borcea este impresionanta sa avere. Cu un total de nouă copii, din trei căsătorii diferite, Borcea are o responsabilitate considerabilă în ceea ce privește familia sa extinsă. Actualmente căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are un băiat și două fetițe gemene, el se străduiește să împartă timpul între afaceri și viața familială. Cu toate acestea, afirmația sa că nu resimte tentația de a se întoarce în fotbal sugerează că prioritățile sale s-au schimbat de-a lungul timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: