Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu: Mi-a marcat existența, îl voi iubi mereu

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu: Mi-a marcat existența, îl voi iubi mereu

Mihai Constantinescu s-a stins din viață în luna octombrie a anului 2019, în urma unor afecțiuni la nivelul inimii. În 2008, artistului i-au fost depistate probleme cardiace și a fost diagnosticat și cu insuficiență pulmonară. A suferit mai multe operații pe cord deschis. Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Cântărețul și compozitorul a dus o viață frumoasă, a creat piese celebre și a iubit mult. Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener de viața, pe care, spune ea, îl va iubi mereu.

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, mesaj pentru regretatul artist

Mihai Constantinescu a fost căsătorit de două ori, ducându-le la altar pe Mihaela Constantinescu și ulterior, pe Simona Secrier. Pentru că mariajul lor a fost unul extrem de discret, puțini cunosc detalii despre fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Timp de 28 ani, celebrul artist și compozitor a format un cuplu cu Mihaela Constantinescu. Fosta parteneră a celui care aducea optimism și un strop de copilărie în sufletul tuturor prin piesa „O lume minunată” a divorțat de solist în anul 2003, după un episod tensionat între cei doi. Cântărețul ar fi avut o escapadă cu Anastasia Lazariuc, iar fosta soție a lui Mihai Constantinescu i-ar fi surprins pe cei doi împreună.

Mihaela Constantinescu: Îl voi iubi mereu pe Mihai, îmi e greu să trăiesc fără el

Mihaela Constantinescu îi face parastase des fostului său soț și a făcut o serie de confesiuni emoționante, mărturisind totodată că nu va înceta să-l iubească pe regretatul artist.

„Îmi este foarte greu să trăiesc fără Mihai. Îl caut și îl găsesc în amintirile noastre, amintiri pe care nu ni le poate fura nimeni, nici măcar moartea. Dar nu este destul. Mi-e dor de ochii lui, de zâmbetul lui, de vocea lui. Mi-e dor să îl sun și să îi scriu un mesaj la care să îmi răspundă. Mihai nu va fi niciodată o amintire.

El a fost, este si va fi întotdeauna o prezență inefabilă în viața mea. Unicitatea lui mi-a marcat existența și îl voi iubi întotdeauna. Am trăit împreună o poveste de iubire unică, care ne-a permis să nu ne despărțim niciodată… Îi port iubire și recunoștință și îi îmbrățisez amintirea cu lacrimi, cu gânduri și cu sentimente eterne”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru impact.ro.

Mihaela Constantinescu spune că mereu își va aminti de fostul ei soț ca de un om optimist.

„Era de un optimism care mie îmi va lipsi enorm și fiecare dintre cei care au avut ocazia să cunoască acest om minunt îi va simți lipsa.

Această iubire, această prietenie m-au ajutat să cunosc iubirea necondiționată și asta mi se pare cea mai mare performanță. Am mai simțit asta cu mama mea ca este inima mea, sufletul meu. Sunt sigură că nu voi mai simți asta. Este un sentiment atât de frumos și trebuie să găsești persoana față de care să manifești acestă iubire necondiționată”, a mai spus  Mihaela Constantinescu pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: