Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu a șocat cu ultima poză publicată. Fanii au fost uimiți când au văzut cum a avut curajul să pozeze

Mihaela Rădulescu a șocat cu ultima poză publicată. Fanii au fost uimiți când au văzut cum a avut curajul să pozeze

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele de la noi care e apreciată pretutindeni. Trupul ei de zeiță impresionează adesea. Cu toate că are 52 de ani, Mihaela Rădulescu le ține piept domnișoarelor de 20. De această dată și-a uimit din nou internauții cu o fotografie de senzație. Nu multe vedete de la noi ar fi avut acest curaj.

Mihaela Rădulescu, trup tras prin inel la 52 de ani

Mihaela Rădulescu arată mai bine ca niciodată. Ai putea spune că încă este la prima tinerețe. Cu siguranță atunci când merge pe stradă alături de fiul ei, multă lume crede că sunt frați. Mihaela Rădulescu nu se sfiește să publice fotografii cu ea în costum de baie, iar de această dată a fost ceva mult mai special. Vedeta s-a fotografiat în timp ce stătea în mâini sprijinită de un perete.

În poză se poate observa cât de tonifiat este corpul Mihaelei Rădulescu. Cu siguranță mulți bărbați au suspinat la această fotografie, deoarece poziția aleasă de vedetă îi pune în evidență posteriorul perfect rotund, dar și picioarele de gazelă.

Nu este pentru prima dată când Mihaela postează fotografii în costum de baie

Mihaela Rădulescu a mai publicat și în trecut o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie. Vedeta a stârnit un val de aprecieri din partea internauților. Mihaela Rădulescu a apărut într-un costum de baie minuscul din două piese. Mihaela are tot corpul tonifiat și pielea bronzată perfect. Fiul ei, Ayan este probabil foarte mândru de mama sa, care poate fi confundată cu sora sa mai mai mare.

Internauții au comentat la fotografiile Mihaelei Rădulescu, complimentând-o și spunîndu-i că arată cu mult mai tânără decât este. „Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi„, au fost doar o mică parte dintre reacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: