Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu se întoarce la TV. Cu ce televiziune a semnat contractul

Mihaela Rădulescu se întoarce la TV. Cu ce televiziune a semnat contractul

Spre fericirea fanilor, Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane. Vedeta va fi jurat într-un show televizat și nu, nu este vorba despre o întoarcere la Românii au Talent. Mihaela Rădulescu a făcut totul public pe instagram și urmăritorii nu mai au răbdare să înceapă emisiunea.

Mihaela Rădulescu din nou jurat

Mihaela Rădulescu va fi unul dintre jurații sezonului 2 al emisiunii Masked Singer. vedeta a semnat din nou un contract cu ProTv. Conform surselor media, filmările au început deja de câteva zile, iar Iulian Moga va fi din nou regizor. Noul sezon al emisunii va apărea undeva în toamna acestui an și va fi prezentată de Pavel Bartoș.

Mihaela Rădulescu a mai fost jurat și în trecut în cadrul emisiunii Românii au Talent. De asemenea a mai bifat și emisiunea Ferma din cadrul aceleiași televizuni. Sursele spun că Iulian Anghelescu de la Exatlon ar fi pe lista celor care vor participa în sezonul 2 al emisunii Masked Singer.

Pavel Bartoș va prezenta Masked Singer sezonul 2

Pavel Bartoș este foarte încântat de noul său proiect pe care îl va prezenta. Acesta a făcut declarații și a povestit că este un format nou pentru el, dar pe care abia așteaptă să îl ducă la bun sfârșit victorios.

Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla.„, a declarat Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: