Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste pentru Felix de ziua lui: «Rămânem tineri împreună». De ce nu vrea să se căsătorească cu sportivul

Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste pentru Felix de ziua lui: «Rămânem tineri împreună». De ce nu vrea să se căsătorească cu sportivul

mihaela radulescu

Ziua de 20 aprilie a fost una cu totul specială pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Sportivul de origine austriacă a împlinit 54 de ani, iar Mihaela Rădulescu nu a ratat ocazia de a-i transmite cele mai bune gânduri și în mediul online. Mai mult decât atât, vedeta a decis să-i facă și o mică declarație de dragoste, renunțând la discreția caracteristică.

Felix Baumgartner a împlinit 54 de ani

Cascadorul Felix Baumgartner și fosta prezedntatoare TV Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu, iar astăzi este o zi specială, deoarece Baumgartner își sărbătorește ziua de naștere. Acesta a împlinit vârsta de 54 de ani, iar Mihaela a publicat mai multe imagini cu partenerul ei pe rețelele de socializare, însoțite de o scurtă declarație de dragoste. „Rămânem tineri împreună. La mulți ani, iubirea mea #mereu #a iubi”, a scris Mihaela Rădulescu, în dreptul unei imagini cu iubitul său.

De mai mulți ani, Mihaela Rădulescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Rare sunt ocaziile în care acceptă invitațiile de a participa la emisiunile televizate și la fel de rar acordă declarații. Preferă să-și trăiască viața după propriile reguli, departe de ochii curioșilor. Susține că, de-a lungul timpului, a învățat cât de importantă este intimitatea și capacitatea de a avea un trai discret și de a nu căuta validarea externă.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron”, declara Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu se gândesc la căsătorie

Deși se înțeleg perfect și se potrivesc, Mihaela nu se mai vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă și ajungând din nou în fața ofițerului de Stare Civilă. Mihaela a dezvăluit care este motivul pentru care nu se gândește la nuntă. Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, declara Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

În octombrie 2013, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au început o poveste de dragoste după ce diva i-a luat un interviu sportivului austriac în timpul unei conferințe organizate în România. Felix Baumgartner, în vârstă de 54 de ani, este cunoscut pentru reușita sa de a sări din stratosferă la o altitudine de 39.045 m în anul 2012 și pentru alte numeroase recorduri sportive pe care le-a obținut. Înainte de relația cu Mihaela Rădulescu, Felix Baumgartner a avut o relație cu Gitta Saxx, cunoscută ca fiind unul dintre iepurașii Playboy, dar și cu fostul fotomodel Nicole Oetl, care a fost Miss Lower Austria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: