Redactia.ro
Home » Monden » Motivul ascuns pentru care Mihaela Radulescu poartă întotdeauna căciulă

Motivul ascuns pentru care Mihaela Radulescu poartă întotdeauna căciulă

GALERIE FOTO (8)Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu. Motivul ascuns pentru care poartă întotdeauna căciulă. Mihaela Rădulescu, fost jurat la Românii au Talent, de la Pro Tv, poartă în ultimul timp în aparițiile publice căciulă.

Motivul ascuns pentru care Mihaela Radulescu poartă întotdeauna căciulă

Prezentatoarea Tv este o femeie dependentă de adrenalină, își trăiește viața din plin și s-a obișnuit să fie prezentă și pe rețelele de socializare. Vedetei îi place să își petreacă timpul liber în elicopter, în hangar sau pe pistă. Mihaela a fost întrebată de o fană pe pagina de socializare de ce vedeta poartă întotdeauna căciulă.

“La «Duminica în familie» părul tău nu era de trecut cu vederea. Acum ce se întâmplă?

Răspunsul vedetei a fost unul neașteptat și amuzant totodată: „E de la elicopter, barcă motocicletă, de-astea. Şi aici e viaţă, nu la televizor”, a punctat Mihaela.

Indiferent de vreme, diva de la Monaco poartă întotdeauna căciulă. În ultimul timp, Mihaela  adaptează acest accesoriu la toate ținutele vestimentare pe care le poartă.

Unde locuiesc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner locuiesc împreună la Monte Carlo, într-o vilă cu terasă spațioasă, pe versantul muntelui.

Într-un interviu pentru Unica, vedeta tv a precizat că povestea de dragoste dintre ei doi este un „love story aproape cinematografic”.

Prezentatoarea tv a declarat că nu locuiesc într-o singură casă, ci în două, trăiesc în țări diferite însă nimic nu i-a împiedicat să își continue povestea de dragoste.

Mihaela  și Felix Baumgartner sunt împreună de cinci ani.

Iubitul divei de la Monaco, vine de peste mări și țări la filmările vedetei.

„Ayan și Felix se înțeleg grozav, ca doi prieteni buni. Au în comun pasiunea pentru multe sporturi, dar și pentru workoutul zilnic. Și mă au în comun și pe mine, iar eu îi ador pe amândoi și mă simt cea mai iubită când mă uit în ochii lor”, a mai mărturisit Mihaela.

Citeste si:Mircea Radu o face praf pe Mihaela Radulescu: „Sedea pe burtă și…”

Etichete: