Redactia.ro
Home » TV » Mihaela Rădulescu, motivul pentru care a plecat de la „Românii au talent”

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care a plecat de la „Românii au talent”

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care a plecat de la "Românii au talent"

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care a plecat de la „Românii au talent”.   Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din proiectul „Românii au Talent” de la Pro TV,. Show în care a făcut parte din juriu timp de trei sezoane.

Mihaela Rădulescu a postat pe Facebook că a încheiat colaborarea cu Pro Tv pentru show-ul „Românii au Talent”, unde a fost în juriu în locul dansatorului și coregrafului Mihai Petre.

Vedeta a susținut că a fost o decizie grea și a subliniat că la bază stau strict motive persoanale.

„Dragii mei.  Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat.

Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine. Asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu.

Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent“, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere.  Dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere.

Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni , pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă!, a scris vedeta pe pagina personală de Facebook

Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Românii au Talent”

Mihaela nu a putut sta prea mult timp departe de luminile reflectorelor, după ce a spus adio show-ului Românii au Talent.

Prezentatoarea TV prezintă acum noul format al emisiunii Ferma, care a cucerit de asemenea publicul.

Întrebarea care stă pe buzele multora dintre fanii divei este legată de motivul pentru care a luat decizia de a renunța la prezența în juriul concursului de talente.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 49 de ani a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu pentru VIVA despre acest subiect.

Mihaela Rădulescu motivul plecării este fiul ei

Potrivit dezvăluirilor făcute de prezentatoare, a luat această decizie și din cauza fiului ei. Mihaela a precizat doar că a avut o treabă importantă de făcut pentru Ayan.  Vedeta  nu a dorit să facă publice mai multe amănunte despre acest subiect.

“Am învățat să fac alegeri care răspund corect, cel puțin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală «De ce?». Am renunțat la «Românii au talent» pentru ceva mai important pentru mine în acel moment, și în general ,  băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecții. Subiect închis.

Când a apărut propunerea «Ferma. Un nou început!», aveam și timpul, și starea necesare pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat așa ceva. Bănuiam că va fi un proiect greu, știam că se va petrece în condiții vitrege și cu un ritm infernal de muncă. Dar exact toate astea la un loc m-au făcut să-mi placă și să încerc ceva nou. Ador treaba  asta cu ieșirea din zona de confort, cred că numai așa poți evolua, indiferent de subiect”, a declarat Mihaela.

Întrebată dacă ar accepta să schimbe tabăra în cadrul emisiunii “Ferma”, Mihaela Rădulescu a afirmat că nu ar renunța la postul de prezentatoare ca să devină concurentă. Asta pentru că, spune ea, nu mai are lucruri de demonstrat decât ei înseși.

Citește și: Cum arată Mihaela Rădulescu la 90 de kg: ‘Eram o grasă, o balenă eșuată!’

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: