Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu își îngroapă fratele. Motivul pentru care nu a vorbit despre el până acum

Mihai Albu își îngroapă fratele. Motivul pentru care nu a vorbit despre el până acum

A murit fratele lui Mihai Albu.

Lumea modei din România este în doliu după ce cunoscutul designer de pantofi Mihai Albu a anunțat pe Facebook pierderea fratelui său, Lecinius, la vârsta de 72 de ani. Tragedia survine la mai puțin de jumătate de an după decesul mamei lor, un dublu eveniment care a adus o mare tristețe în familia Albu.

Mihai Albu, renumit pentru creativitatea și inovația sa în designul de încălțăminte, a făcut publică vestea tristă printr-o postare pe rețeaua de socializare, unde a împărtășit o fotografie a fratelui său, împreună cu câteva cuvinte de adio. „Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Mihai Albu, marcând un moment de profundă durere și suferință personală.

Fanii lui Mihai Albu nu știau de existența fratelui său

Comunitatea online a răspuns cu mesaje de condoleanțe și sprijin, mulți exprimându-și surprinderea de a afla că designerul avea un frate. Într-un răspuns la unul dintre aceste comentarii, Mihai Albu a oferit mai multe detalii despre fratele său, Lecinius, menționând că acesta era cu zece ani mai mare și că fotografia postată fusese făcută doar cu zece zile înainte de decesul său. „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile… Uite cum în cinci luni am pierdut și mamă și frate”, a adăugat el, subliniind rapiditatea și intensitatea pierderilor suferite.

Pierderea mamei sale, Zinaia Albu, în august 2023, la vârsta de 96 de ani, a fost un alt moment dureros pentru designer, care a vorbit deschis despre relația specială pe care o avea cu aceasta. Moartea tatălui său, când Mihai avea doar 16 ani, a fost, de asemenea, un punct de cotitură în viața sa, adăugând un alt strat de tragedie familialei sale.

Tatăl lui Mihai Albu a făcut infarct pe stradă

Pe când avea doar 16 ani, designerul s-a confruntat cu pierderea tatălui său. Bărbatul a făcut infarct în plină stradă, iar vestea morții a fost adusă familiei de către „Miliție”.

Aceste serii de pierderi tragice subliniază fragilitatea vieții și impactul profund pe care moartea celor apropiați îl are asupra celor rămași în urmă. Pentru Mihai Albu, aceste evenimente nu doar că reprezintă pierderi personale adânci, dar și amintesc de trecerea inexorabilă a timpului și de valoarea momentelor petrecute alături de cei dragi.

În ciuda durerii, viața și creația trebuie să continue. În memoria celor dragi pierduți, Mihai Albu, la fel ca mulți alții care au suferit pierderi similare, va căuta probabil să găsească puterea de a merge mai departe, păstrându-le amintirea vie prin munca și pasiunile sale. Condoleanțele comunității exprimate pe rețelele de socializare oferă un oarecare confort în aceste momente de profundă tristețe, reamintindu-ne importanța solidarității și sprijinului reciproc în fața adversității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: