Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac a rupt tăcerea! Primele declarații după ce a părăsit iUmor

Mihai Bendeac a rupt tăcerea! Primele declarații după ce a părăsit iUmor

Mihai Bendeac

Un nou scandal a pornit între Mihai Bendeac și Antena 1. Actorul s-a certat cu producătorii emisiunii iUmor, a cărui jurat este de ani de zile, în timpul unei pauze de filmări.

Bendeac a ieșit de pe platou pentru a viziona un filmuleț cu Mugur Mihăescu, invitatul unei emisiuni, în care acesta își exprima punctul de vedere vizavi de persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid. La un moment dat, a început să râdă de Mugur Mihăescu, iar scenele au fost surprinse de anumiți colegi de platou cu telefoanele mobile.

Mihai Bendeac a confirmat că părăsește iUmor

Producătorii i-ar fi spus că vor difuza imaginile pe post, moment în care Mihai Bendeac a izbucnit: „Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus Bendeac, potrivit Cancan.

Ulterior, actorul s-a făcut nevăzut și nu a mai putut fi contactat. Nu s-a mai întors pentru a continua filmările pentru celelalte episoade și a fost înlocuit. După aceste speculații, el a făcut scurte declarații. Mihai Bendeac nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acest subiect, dar nu a negat existența scandalului între el și Antena 1.

„Momentan nu pot comenta. Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a spus actorul, potrivit Fanatik. Mai mult, Bendeac a declarat, că pe viitor publicul nu îl va mai vedea la Antena 1 și la iUmor.

Mihai Bendeac, la al doilea scandal cu Antena 1

Nu este pentru prima oară când actorul și postul de televiziune sunt la cuțite. Cele două părți au avut un diferend și în 2014, când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy. Atunci, acesta și-ar fi dorit să îl invite în cadrul emisiunii pe Radu Banciu, dar producătorii nu au fost de acord. Astfel că Bendeac a decis să plece.

Ulterior, Antena 1 l-a acționat în judecată pe Mihai Bendeac și i-a cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro. La un an de la momentul plecării sale, actorul și Antena 1 au revenit la sentimente mai bune. În cele din urmă, Bendeac a revenit pe platourile de filmare în cadrul show-ului „În puii mei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: