Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, motivul pentru care ar fi plecat de la Antena 1. Cu ce televiziune ar putea semna

Mihai Bendeac, motivul pentru care ar fi plecat de la Antena 1. Cu ce televiziune ar putea semna

Se pare că lui Mihai Bendeac i s-ar fi făcut o nedreptate, iar acesta a decis în consecință. Iată că, după 13 sezoane de IUmor, actorul renunță la colaborarea cu Antena 1. Iată care ar fi motivul supărării!

Mihai Bendeac, motivul pentru care ar fi plecat de la Antena 1

Mihai Bendeac a reușit să se facă iubit de oameni, datorită energiei și bunătății pe care o transmite. Actorul este o persoană foarte directă și preferă să spună lucrurilor pe nume, așa cum s-a putut observa în toate cele 13 sezoane ale emisiunii IUmor. Bendeac a ieșit de pe platoul de filmare pentru a viziona un filmuleț cu Mugur Mihăescu  (ex Vacanța Mare), invitatul unei emisiuni, în care acesta își exprima punctul de vedere vizavi de persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19. La un moment dat, a început să îl ironizeze pe Mugur Mihăescu, iar scenele au fost surprinse de anumiți colegi de platou cu telefoanele mobile, moment în care juratul s-a supărat. Producătorii doreau să publice videoclipul făcut de către actor, iar acesta s-a opus cu înverșunare.

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus Bendeac, potrivit Cancan.ro.

Ulterior, actorul s-a făcut nevăzut și nu a mai putut fi contactat de trustul TV.

Cu ce televiziune ar putea semna Mihai Bendeac

Acum, fostul jurat IUmor ia în calcul să se mute la o altă mare televiziune din România. Informațiile apărute în presă susțin că actorul ar vreea să semneze cu cei de la Pro TV. De-a lungul timpului mai multe oferte i-au fost oferite de postul de televiziune, însă la acea perioadă le-a respins. Iată că acum, după despărțirea de Antena 1, Mihai Bendeac ar putea accepta să fie jura la emisiunea „Românii au talent”, luând scaunul lui Florin Călinescu, dar acest lucru nu este posibil fără să rupă contractul cu postul de televiziune Antena 1., potrivit  sursei citate.

 

Sursa foto: Ego.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: