Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, oprit de poliție și testat pentru droguri. Care a fost concluzia polițiștilor

Mihai Bendeac, oprit de poliție și testat pentru droguri. Care a fost concluzia polițiștilor

Mihai Bendeac, oprit de poliție și testat pentru droguri. Care a fost concluzia polițiștilor

Mihai Bendeac a avut parte recent de o experiență care l-a făcut să își schimbe părerea despre Poliția Română. Actorul a fost oprit în trafic și sancționat pentru neregulile prezentate de autoturismul său, dar altele au fost aspectele care i-au atras atenția. Fostu jurat iUmor a fost testat și pentru alcool și droguri.

Mihai Bendeac a încălcat legislația rutieră

Mihai Bendeac a relatat astăzi pe Facebok o întâmplare care i-a atras atenția, dar ulterior a șters postarea. Actorul a precizat că a fost oprit în trafic pentru faptul că avea folie neagră pe geamurile mașinii sale, fapt pentru care a fost sancționat. Deși polițiștii au înțeles că este persoană publică și, deseori, este filmat și agasat în timp ce șofează, au decis să țină cont de legislația în vigoare.

Actorul a povestit că înțelege gravitatea situației, mai ales atunci când s-ar afla pe serpentine sau drumuri periculoase, unde vizibilitatea i-ar fi redusă din cauza foliilor negre. Și-a recunoscut vina și nu l-a deranjat că polițiștii i-au aplicat un avertisment verbal și i-au cerut să înlăture colantul.

„Acum, eu am să vă explic motivul pentru care nu am scos colantul de pe geamuri în momentul în care am cumpărat biata mea mașinuță. Mi s-a întâmplat să fiu recunoscut în trafic și, nu de puține ori, să se poziționeze în timp ce conduc (!!!) mașini în trafic ale căror șoferi să deschidă geamul și să mă strige sau să mă fotografieze. Am explicat treaba asta tânărului polițist care a coborât din mașină și m-a investigat. Omul a admis că acele colante nu sunt legale. Perfect corect! Am recunoscut fapta.”, a scris Bendeac pe Facebook.

Bendeac, surprins de atitudinea polițiștilor

Ceea ce l-a surprins pe Bendeac a fost atitudinea polițiștilor. A avut norocul să fie oprit de angajați ai MAI tineri, care să se ridice la nivelul așteptărilor lui. Actorul a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru substanțele interzise, după ce a recunoscut de mai multe ori, în spațiul public, faptul că este consumator.

Mihai Bendeac spune că niciodată nu a consumat alcool sau droguri la volan, ceea ce i-a adus un rezultat negativ la ambele teste. Fostul jurat iUmor a ținut să îl laude pe tânărul poliţist care l-a oprit pentru modul în care s-a comportat, precizând că este un profesionist. Agentul a ales să o protejeze pe vedetă de ochii trecătorilor curioși, în scopul de a nu-i afecta imaginea.

„Îi mulțumesc tânărului polițist pentru faptul că, în momentul în care am avut de suflat în etilotest și, ulterior, când am avut de stat cu un burete în gură 10 minute pentru testul de substanțe psihoactive, mi-a spus: „Rămâneți în mașină” văzând că cineva, pe trotuar, începuse să mă filmeze. Seară frumoasă! PS – România se schimbă”, a mai povestit Mihai Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: