Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Bendeac, prima reacție despre presupusul conflict cu Cheloo. Ce s-a întâmplat între cei doi la Antena 1

Mihai Bendeac, prima reacție despre presupusul conflict cu Cheloo. Ce s-a întâmplat între cei doi la Antena 1

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a părăsit show-ul „iUmor” și face lumină asupra motivelor care au stat în spatele acestei decizii controversate

După ce a fost parte din juriul emisiunii „iUmor” timp de șase ani, Mihai Bendeac a luat decizia neașteptată de a părăsi show-ul de comedie de la Antena 1. Plecarea sa a fost însoțită de speculații și zvonuri, iar actorul s-a săturat să tot dea explicații cu privire la motivele care au stat la baza acestei decizii.

Înainte de a face lumină asupra presupusului conflict dintre el și Cheloo, Mihai Bendeac a subliniat că a fost deranjat profund de insistența cu care a fost întrebat de ce a plecat de la „iUmor”. Într-un mesaj recent postat, el a mărturisit că aproape în fiecare zi se confrunta cu această întrebare, iar această presiune l-a afectat profund.

Ce spune despre conflicul cu Cheloo

Cu privire la presupusa bătaie cu Cheloo, actorul a negat vehement aceste acuzații și a comentat ironic: „Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv pentru că numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!”

Cu toate acestea, Mihai Bendeac nu s-a ferit să aducă în discuție aspecte mai profunde legate de persoana lui Cheloo. A subliniat că, deși poate spune multe despre el, nu îl consideră un idiot. Mai mult decât atât, a evidențiat faptul că o persoană care a trecut prin experiențe de bullying în tinerețe poate reacționa cu violență în fața unei agresiuni, indiferent de cine o comite. Actorul a subliniat importanța de a evita violența și a spus: „Un om care a suferit din aceasta pricina într-o perioadă atât de timpurie a existenței sale este un individ care la violență reacționează imediat, instinctual și dincolo de voință sa, dincolo de orice putere de control.”

Cu toate acestea, Mihai Bendeac a recunoscut că îl frământă faptul că nu poate oferi o explicație clară și detaliată privind motivul plecării sale de la „iUmor”. Cu toate acestea, el a subliniat că a avut nevoie de o pauză și că presiunea constantă și întrebările repetate l-au convins că este momentul să își urmeze propriul drum.

În final, Mihai Bendeac a pus punct speculațiilor și a încercat să clarifice situația, însă misterul în jurul motivelor reale ale plecării sale de la „iUmor” persistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini