Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete noul jurat de la Românii au talent? Ce a declarat actorul

Mihai Bobonete noul jurat de la Românii au talent? Ce a declarat actorul

Nu este un secret faptul că Florin Călinescu a părăsit echipa juraților de la emisiunea „Românii au talent”. Zvonurile cum că cei de la PRO TV ar fi găsit deja un înlocuitor s-au întețit în ultima perioadă, iar protagonistul ar fi chiar Mihai Bobonete. Actorul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Ce a declarat Mihai Bobonete

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cum că Mihai Bobonete ar fi cel care îi va lua locul de jurat lui Florin Călinescu. Acesta a fost contactat pentru a confirma dacă zvonurile sunt adevărate. El a spus că doar ce s-a întors din vacanță și că nu știe nimic despre acest lucru. Mihai Bobonete a mai spus că agenta sa nu l-a pus la curent cu vreo negociere în privința unui contract cu emisiunea „Românii au talent”.

Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea ‘Românii au talent’, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.„, a declarat Mihai Bobonete.

De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV

Florin Călinescu și-a expus public părerea tranșantă despre postul de televiziune căruia i-a fost loial ani buni. Acesta susține că PRO TV nu mai este deloc ce era acum 20 de ani, iar acum acest post reprezintă un canal de filme cu ceva publicitate. Prezentatorul a avut câteva replcii acide la adresa postului TV și la adresa lui Adrian Sârbu. Florin Călinescu a negat că motivul ar fi fost beneficiile salariale pe care le avea.

Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există. „, a mai continuat Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: