Redactia.ro

Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate si respira singur

După 27 de zile de comă, minunea s-a întâmplat! Rugăciunile au ajuns la urechile lui Dumenezeu, iar Mihai Constantinescu respiră singur! Artistul a fost deconectat de la aparate, de aproximativ o săptămână, iar starea sa este din ce în ce mai bună. Se pare că se recuperează bine.

Apropiatii au sperat pana in ultima clipa!

Prietenul său, Adrian Daminescu a făcut câteva declarații la România Tv despre starea artistului.


Adian Daminescu: „Respiră singur, mai mișcă câte un deget”
„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aiba aceeaşi eevoluţie care a avut-o Gabi Cotabiţă”, a declarat Adrian Daminescu, la România TV.

Ne aminim că Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Floreasca in seara zilei de 13 mai

Potrivit prezentatorului Cristi Brancu, Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator în jurul orelor 5-6 dimineața. S-a simțit rău, iar soția lui, Simona a intervenit imediat și a sunat 112. A fost chemată o ambunanță și dus la Spitalul Floreasca.
Mihai Constantinescu suferise cu aproximativ o săptămână înainte un accident vascular cerebral. Cântărețul mai suferă, pe lângă bolile cardiace și de insuficiență pulmonară. În urmă cu câțiva ani a trecut prin intervenții chirurgicale la cord în urma cărora s-a ales cu câteva proteze.