Redactia.ro
Home » Breaking News » Mihai Constantinescu a MURIT. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Mihai Constantinescu a MURIT. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

GALERIE FOTO (2) Mihai Constantinescu a MURIT

Mihai Constantinescu a MURIT. Din păcate, cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață în această seară, la vârsta de 73 de ani. Vestea a fost confirmată de soția sa, potrivit România Tv. 

Mihai Constantinescu a MURIT

Din nefericire, vestea că Mihai Constinescu a murit, este adevărată de această dată. Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, din cauza unor complicații la inimă. Conform unor surse, artistul a decedat din cauza unui stop cardio-respirator. Artistul făcuse două infarcturi care i-au agravat starea și a trebuit să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Mihai Constantinescu a murit pe 28 octombrie, din cauza unor complicații la inimă. Artistul făcuse două infarcturi care i-au agravat starea și a trebuit să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Vă reamintim că artistul a fost internat în luna mai după ce a acuzar probleme de respirație. În ultimii zece ani, Mihai Constantinescu a suferit două operații la inimă.

Mihai Constantinescu s-a stins din viață

Artistul avea diagnosticul de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiență respiratorii. De asemenea, cântărețul a suferit un stop cardio-respirator pe 13 mai, iar creierul său nu a mai primit oxigen timp de 10 minute. Între timp, Mihai Constantinescu a suferit alte două stop cardio-respiratorii.

Cum să previi stenoza aortică, boala de care suferea Mihai Constantinescu

Potrivit specialiștilor, semnele și simptomele stenozei aortice se dezvoltă atunci când îngustarea valvei este severă. Simptomele pot fi: sunetele anormale ale inimii auzite printr-un stetoscop, dureri toracice, amețeli, senzație de leșin, insuficiență respiratorie, oboseală și palpitații.

Posibile modalități de prevenire a stenozei aortice includ: asigurarea unor măsuri pentru prevenirea febrei reumatice, controlul tenisiunii arteriale ridicate, obezității și colesterolului, aveți grijă de dinți și gingii pentru că există o legătură între gingiile infectate și țesutul cardiac infectat.

Citeste si:Premierul desemnat Ludovic Orban, anunț important despre majorarea salariului minim

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: