Redactia.ro
Home » TV » Mihai Găinușă, atac fără precedent la adresa lui Șerban Huidu! Ce s-a petrecut între cei doi

Mihai Găinușă, atac fără precedent la adresa lui Șerban Huidu! Ce s-a petrecut între cei doi

GALERIE FOTO (2) Mihai Găinușă, atac fără precedent la adresa lui Șerban Huidu

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost împreună la cârma emisiunii „Cronica Cârcotașilor” câțiva ani buni. Mulți ar fi zis că cei doi se înțeleg de minune, dar iată că adevărul este altul. Mihai Găinușă a stârnit, recent, un atac fără precedent la adresa fostului coleg de platou, iar motivul este unul incredibil.

Mihai Găinușă, critică dură la adresa lui Șerban Huidu

După ani buni în care au fost co-prezentatori ai emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, cei doi au ajuns să nu-și mai vorbească. Prezent în platoul emisiunii „La Măruță”, Mihai Găinușă a fost provocat să-și caracterizeze fostul coleg de platou în trei cuvinte. Culmea, el a ales să-l descrie ca fiind un om „arogant, neparolist și coleric”. “Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a ales Mihai Găinușă să spună despre cel care i-a fost alături timp de 14 ani.

Mihai Găinușă a avut ceva de spus și despre Florin Călinescu. Ușor acid, el l-a caracterizat pe starul de la PRO TV ca fiind: “Trecut: talentat, bun organizator și arogant. Prezent: arogant, și mai arogant, mai puțin talentat”.

Ce s-a petrecut între cei doi

Mulți se-ntreabă ce s-a petrecut între cei doi, dat fiind faptul că au fost buni prieteni și au lucrat la același proiect atâția ani. Răspunsul vine tot de la Mihai Găinușă, care pune totul pe seama lipsei de înțelegere și implicare din partea lui Șerban Huidu.

“Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viața mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani.

Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea și le mulțumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp”, scria Mihai Găinușă, în trecut, pe Facebook.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au lucrat împreună 14 ani

Cât despre Mihai Găinușă, acesta lucrează în prezent la radio Național FM. El prezintă Matinal efervescent alături de Oana Paraschiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: