Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Mitoșeru, dezvăluiri inedite la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși”

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri inedite la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși”

GALERIE FOTO (5) Mihai Mitoșeru, dezvăluiri inedite la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri inedite la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu. Cei doi s-au iubit în urmă cu 20 de ani, dar ulterior au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, prezentatorul Tv a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Oana Zăvoranu.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri inedite la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși”

Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au format un cuplu în urmă cu 20 de ani, dar puțină lume știe acest lucru. Actrița declara în urmă cu trei ani că a avut o relație amoroasă cu Mihai Mitoșeru. Povestea de dragoste a avut loc înainte ca vedeta să se căsătorească cu Pepe. Oana a mărturisit că inițial s-a cuplat cu îndrăgitul artist pentru a-l face gelos pe Mihai. „Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

În urmă cu câteva zile, Mihai Mitoșeru a continua să facă și el mărturisiri despre relația pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu. Prezentatorul de la Kanal D a făcut dezvăluiri uluitoare. Acesta recunoaște că a trăit o poveste de iubire frumoasă alături de Oana și se completau. „Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a declarat vedeta.

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi

Mihai Mitoșeru și Noemi și-au sous adio în urmă cu mai bine de doi ani, dar au păstrat o relație de prietenie. Prezentatorul tv recunoaște că a încercat să își refacă viața după divorțul de fosta soție, dar până acum nu a găsit femeia potrivită. Chiar și așa, Mihai Mitoșeru știe deja cum trebuie să fie viitoarea lui parteneră. „Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt”, a declarat Mihai Mitoșeru.

Mihai regretă că nu a făcut un copil cu fosta soție și că a fugit întotdeauna de această responsabilitate. „Acum îmi pare rău că am fugit de copil. De copil am fugit toată viața mea. Amândoi am fugit, pentru că ea, fiind stewardesă, eu fiind la spectacole, am zis când avem timp liber să fim împreună. A fost și altceva, noi avem nepoți și finuți și mi se plângeau părinții lor cât de greu e. Și toate astea ne-au făcut să fugim”, a mai declarat vedeta tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: