Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mitoșeru, decizie radicală la un an de la operația pe creier. Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru, decizie radicală la un an de la operația pe creier. Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru

GALERIE FOTO (3)Camelia Mitoșeru, decizie radicală la un an de la operația pe creier

Camelia Mitoșeru, decizie radicală la un an de la operația pe creier. Mama lui Mihai Mitoșeru a trecut prin momente cumplite anul trecut. Celebra actriță a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier.

Camelia Mitoșeru, decizie radicală la un an de la operația pe creier. Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente dificile anul trecut, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. La începutul anului 2021, mama lui Mihai Mitoșeru a fost diagnosticată cu o tumoră gravă pe creier și a fost nevoită să se opereze de urgență. În vârstă de 71 de ani, Camelia Mitoșeru a reușit să învingă această problemă de sănătate și s-a întors învingătoare acasă. La un an de la intervenție, actrița a luat o decizie surprinzătoare. Camelia Mitoșeru se pregătește să urce pe scenă, iar fanii sunt entuziasmați să îi urmărească momentele.

Vedeta a spus că este foarte bine și că nu are niciun fel de interdicție. „Mă simt foarte bine acum. Pe 3 februarie se împlinește un an de la operație. Nu am nimic, nicio interdicție. Dar, nici înainte nu am avut nimic. Mă dusesem doar la un simplu control. Mi-au depistat acel meningiom imens (tumoră benignă), pe care cred că îl aveam de mulți ani.Era foarte mare, mai avea un pic și-mi acoperea tot creierul. Operația a durat 8 ore, la un spital particular. După operație, am vorbit perfect. Mulțumesc lui Dumnezeu și Profesorului Ciurea, care m-a operat, la o clinică particulară!”, a spus Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a declarat că va juca pe 29 ianuarie, în spectacolul „Galele Savoy-in memoriam Puiu Călinescu”, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, din București. „Regizorul Bițu Fălticineanu mă luase să joc cu Puiu Călinescu. El n-a fost actor de text, avea o extraordinară mimică a feței. Numai când apărea pe scenă te și apuca râsul. Am jucat împreună 15 ani.Toate spectacolele de la Sala Victoria le-am făcut cu Puiu Călinescu. Însă, în realitate, Puiu era un om foarte trist. Este adevărat că actorii de comedie sunt foarte serioși și triști în viața personală. Așa era felul lui…”, a povestit Camelia Mitoșeru.

Drama Cameliei Mitoșeru

Au fost multe momente care i-au marcat viața Cameliei Mitoșeru. Cea mai mare cumpănă a fost cumplitul accident în urma căruia a murit logodnica lui Mihai Mitoșeru. Prezentatorul TV a fost atât de afectat de această situația, încât a vrut să se sinucidă. Mărturisirea a fost făcută cu ochii în lacrimi, chiar de către Camelia Mitoșeru, care se gândea la moartea Ilenei Ciuculete.

„Hai să nu ne amintim pentru că iar înnebunesc. Gândiţi-vă ce a fost la mine. Eu am trăit asta. Mihai şapte ani a stat singur după aceea. Gândiţi-vă prin ce am trecut. Nici nu pot să povestesc ce a fost. A vrut să se omoare. Şi eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost lângă el. Altfel cred că îl pierdeam. E foarte grea despărţirea, este cumplită.Mie, atunci când mi s-a întâmplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia <> şi într-adevăr, pomenim. Nu vreau să mai vorbesc că asta e. Asta nu se uită niciodată… gândiţi-vă câţi ani au trecut”, spunea Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

Etichete: