Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu. Vedeta, mesaj emoționant pentru soția artistului

Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu. Vedeta, mesaj emoționant pentru soția artistului

Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu

Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu. Moartea lui Benone Sinulescu i-a șocat pe colegii de breaslă, apropiați, dar și pe fanii care l-au apreciat și iubit de-a lungul anilor. Camelia Mitoșeru se declarată înduretată după moartea celebrului artist.

Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu. Vedeta, mesaj emoționant pentru soția artistului

Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu.Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonie de aspirație. Din păcate, organismul artistului a cedat. Camelia Mitoșeru se numără printre persoanele absolut șocate de trecerea în neființă a artistului. Vedeta a declarat în direct că nu se aștepta la o asemenea veste, explicând că tot mai mulți artiști s-au stins din viață în ultima vreme.

Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit că a izbucnit în plâns în momentul în care a aflat că Benone Sinulescu a murit. De asemenea, Camelia Mitoșeru i-a transmis un mesaj soției artistului, Elena Sinulescu, prin care afirmă ce femeie minunată este. „Am plâns când am auzit ca a murit Beni. (…) Sa-i dea Dumnezeu putere soție, care este o femeie minunata. Sper ca Dumezeu l-a pus în corul îngerilor, caci este un om de vis”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Fuego, devastat de moartea lui Benone Sinulescu

Fuego și Benone Sinulescu au avut o prietenie lungă, iar moartea artistului l-a întristat pe celebrul artist. Fuego a declarat că este devastat de anunțul tragic al morții, fiind de părere că tot mai mulți artiști ne părăsesc. ”Mă gândeam cât de trist e că se stinge o generație de aur a artei românești, Nea Beni a definit România și i-a dat valoare prin tot reperiul său, marele artist lasă moștenire un repertoriu atât de vast, încât toți tinerii vor avea posibilitatea să se inspire din cântecele lui, doinele lui, baladele lui care sunt extraordinare”, a spus Fuego la Antena Stars.

Cum a reacționat Benone după ce a aflat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Folclorul românesc este mai sărac după ce în luna noiembrie s-au stins din viață artiștii de muzică populară Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu. Cel mai bun prieten al lui Benone Sinulescu, Nicolar Datcu a mărturisit că ultima dată când a vorbit cu maestrul a fost atunci când Petrică Mîțu Stoian a murit. Artistul i-ar fi spus că se simte bine, deși la scurt timp a decedat. „Am fost prieteni buni de familie. Dacă nu sunam eu, ma suna și îmi spunea dacă mai trăiesc. Unde apărea Nea Beni eram și eu. Vorbeam mereu. (…) Am vorbit ultima data cu el când a murit Petrică Mâțu Stoian. Mi-a spus ca se simte mai bine, apoi mai rău, dar sa știi ca și când a fost bolnav. Mi-a cantat la telefon”, a povestit Nicolae Datcu, notează cei de la România TV.

Sofia Vicoveanca a fost apropiată de Benone Sinulescu, iar vestea morții a îngenungheată de durere. „De la Benone am primit multe cântece, care aveau iz de Moldova, vorbesc de vremuri. Mi-a zis că eu pot să le scot la capăt, să le fac în felul meu. Nu-mi găsesc vorbele, îmi cer iertare, așa ceva, este o… Nu pot să cred.Am râs, am povestit, nici nu am bănuit ca la câteva zile distanță să aud așa ceva. Acum nu știu, Domnul hotărăște, el știe când venim și când plecăm. Eu cred în acest lucru și nu îmi mai fac niciun fel de plan.”, a spus Sofia Vicoveanca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: