Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vicoveanca, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu: „Am primit vestea ca un trăsnet”

Sofia Vicoveanca, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu: „Am primit vestea ca un trăsnet”

Sofia Vicoveanca, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu

Sofia Vicoveanca, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Colegii de scenă ai lui Benone Sinulescu sunt șocați de vestea tragică. Sofia Vicoveanca a izbcnit în lacrimi.

Sofia Vicoveanca, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu: „Am primit vestea ca un trăsnet”

Sofia Vicoveanca, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu. După moartea șocantă a lui Petrică Mîțu Stoian, o altă veste tragică i-a îndurerat pe interpreții de muzică populară. Benone Sinulescu s-a stins din viață în urmă cu câteva ore. Artistul a avut numeroase probleme de sănătate, iar în ultima perioadă medicii au descoperit că Nea Beni avea o pneumonie care i-a fost fatală artistului. Colegii de scenă sunt șocați de vestea cumplită. Cântăreața de muzică populară Sofia Vicoveanca este îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu. „Am primit vestea ca un trăsnet. Nu-mi găsesc vorbele. Nu-mi vine să cred, sunt oameni care…el nu trebuia să moară. Condoleanțe familiei. El rămâne un exemplu, un reper. L-am sunat de ziua lui și nu mi-a răspuns„, a spus artista la Acces Direct.

De asemenea, cântăreața a declarat că nu a mai vorbit cu Benone în ultima perioadă. Regretul acesteia este faptul că nu a mai apucat să discute cu celebrul artist. „Nu mi vine sa cred. Benone a fost un om cu un suflet deosebit. A ajutat foarte multi tineri, i-a promovat. Îmi pare asa de rau, condoleante familiei. Stiam ca este bolnav, nu am vorbit in ultima vreme si imi pare rau. Poate ca era bine sa fi vorbit. Imi pare foarte rau”., a declarat Sofia Vicoveanca la România Tv.

Benone Sinulescu a murit acasă, la ora 14.30, în urma unei pneumonii care s-a agravat. Artistul ar fi refuzat să fie transportat la spital de teamă că ar putea să se îmbolnăvească de COVID-19. Starea de sănătate a artistului s-a agravat, iar în cele din urmă, organismul a cedat. Benone Sinulescu a mai fost internat în luna iunie, după ce a fost găsit de apropiați inconștient în casă, iar atunci medicii au reușit să-l stabilizeze și l-au salvat. A urmat o perioadă de recuperare însoțită de tratamente, iar duminică starea lui a început să se înrăutățească.

Ce avere avea Benone Sinulescu

Artistul Benone Sinulescu a lăsat în urmă o avere culturală impresionantă, cu peste 100 de cântece îndrăgite de public. Interpretul de muzică populară a început să cânte încă din adolescență, iar de-a lungul carierei a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară, printre care și Irina Loghin.

În 2014, Benone Sinulescu declara că și-a făcut testamentul și i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni întreaga avere. „Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu, la acea vreme, potrivit viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: