Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost cauza morții lui Benone Sinulescu. Artistul de muzică populară s-a stins astăzi din viață

Care a fost cauza morții lui Benone Sinulescu. Artistul de muzică populară s-a stins astăzi din viață

Din nefericire mare artist Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi la vârsta de 83 de ani. Cântărețul suferea de mai multe boli, dar un lucru i-a pus capac. Care a fost cauza morții lui Benone Sinulescu.

De ce a murit Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai mari artiști ai României. Din nefericire acesta a plecat astăzi în lumea de apoi. Soția sa a fost cea care a dezvăluit care a fost motivul morții sale. Se pare că Benone Sinulescu s-a stins din viață în urma unei pneumonii de aspirație care i-a fost fatală. Soția sa este îngenuncheată de durere din cauza pierderii soțului ei.

Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu a suferit de Alzheimer

Regretatul artist Benone Sinulescu a suferit de Alzheimer. Din nefericire o dată cu venirea pandemiei, acesta s-a izolat,iar această izolare nu i-a făcut deloc bine. Se pare că boala artistului s-a înrăutățit. Acesta suferea și de alte complicații, dar Alzheimerul a fost cel care l-a schimbat total pe artist.

În vara acestui an a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate. A fost un întreg scandal după ce impresarul acestuia a declarat că la acea vreme Benone Sinulescu era pe patul de moarte, iar soția sa afirma că acesta este bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: