Redactia.ro
Home » Știri » Dan Negru, mesaj plin de durere după moartea lui Benone Sinulescu. „Când se termină povestea începe legenda”

Dan Negru, mesaj plin de durere după moartea lui Benone Sinulescu. „Când se termină povestea începe legenda”

Benone Sinulescu a murit astăzi în urma unei pneumonii la vârsta de 83 de ani. Artistul  a lăsat multă lume cu durere în suflet, atât familie și fani, cât și oameni din televiziune care l-au iubit și l-au respectat. Dan Negru a transmis un mesaj imediat după ce s-a aflat public despre moartea artistului.

Ce mesaj a transmis Dan Negru

Dan Negru a fost unul dintre cei care l-au iubit pe Benone Sinulescu, lucru care se simte și din mesajul transmis. Acesta a scris câteva rânduri pe rețelele de socializare în cinstea marelui artist. El a declarat că are mii de povețti cu Benone și că este trist deoarece nu-l mai poate avea invitat în acest an în cadrul Revelionului. Dan Negru a spus că acum o dată cu moartea sa, Benone devine o legendă.

Îl știu de 25 de ani și e prima data când îmi „dă țepă”. In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie …  Am mii de povești cu Beni! O să vi le apun… Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA. Azi s-a stins Beni…„, a scris Dan Negru.

Ce declara Benone Sinulescu în trecut despre momentul în care nu va mai fi

Benone Sinulescu a declarat că dacă se va stinge din viață, tot ce a agonisit îi va rămâne soției sale. Acesta a declarat că a făcut la acea vreme un testament notarial prin care soția sa să aibă toate drepturile sale de autor.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari.„, delcara în trecut Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: