Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzică populară

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzică populară

Mesajul soției lui Benone Sinulescu.

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a ajuns de urgență la spital, după ce joi a căzut în casă. Deși inițial s-a spus că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință, soția sa, Elena Sinulescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt. Cum se simte Benone Sinulescu?

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzică populară

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. În cursul zilei de joi, Benone Sinulescu a fost transportat la spital, după ce a căzut în casă. Inițial, în presă s-a zvonit că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință, dar soția sa, Elena Sinulescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzicî populară. În urmă cu puțin timp, soția artistului a postat pe pagina oficială a cântărețului un mesaj în care dezvăluia cele întâmplate.

Potrivit acesteia, Benone Sinulescu primește un tratament pentru afecțiune cronică constantă, iar în dimineața zilei de joi, artistul a căzut în casă, și nu a fost găsit inconștient, așa cum s-a precizat inițial. „Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari: In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat„, spune sotia artistului.

Cum se simte Benone Sinulescu

De asemenea, Elena Sinulescu a precizat că, ulterior, au decis de comun acord să cheme o ambulanță de la o clinică privată, medicii luând decizia de a-l interna. Sâmbătă, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar acum artistului i se fac noi reevaluări. . „Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital”.

Totodată, aceasta îl acuză pe fostul impresar ar soțului său, Ionuț Pavel că a răspândit informații false către presă. „In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni” Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu. Elena Sinulescu„, a fost mesajul postat de sotia lui Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: