Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat a fost solicitat să intervină în cazul lui Benone Sinulescu! Fostul impresar ar artistului a făcut dezvăluri șocante

Raed Arafat a fost solicitat să intervină în cazul lui Benone Sinulescu! Fostul impresar ar artistului a făcut dezvăluri șocante

Raed Arafat a fost solicitat să intervină în cazul lui Benone Sinulescu! Fostul impresar ar artistului a făcut dezvăluri șocante

Raed Arafat a fost solicitat să intervină în cazul lui Benone Sinulescu după ce a fost găsit inconștient în casă. Apelul emoționant a fost făcut de fostul impresar al celebrului cântăreț de muzică populară!

Raed Arafat a fost solicitat să intervină în cazul lui Benone Sinulescu

Fostul impresar al artistului a făcut un apel emoționant către Raef Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta a făcut mărturii sensibile despre starea acestuia de sănătate.  În prezent, Benone Sinulescu se află internau la Spitalul Județean din Arad, unde a fost transferat de la un centru paleativ în care fusese dus inițial – el a fost găsit în stare critică joi, 8 iulie, în propria casă, însă, vestea s-a aflat abia ieri.

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui nea Beny, l-a rugat public pe secretarul de stat în cadrul MAI să se implice în situația renumitului artist de muzică populară. Conform dezvăluirilor acestuia, solistul s-a prăbușit de mai multe ori în ultima vreme, însă, episodul de acum trei zile este cel mai grav. Și există suspiciunea că, de fapt, Benone Sinulescu ar fi suferit un atac vascular cerebral.

“Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa. (…). Poate se va confirma că a suferit un atac vascular cerebral. El trebuia dus atunci la Urgențe, nu la un centru de îngrijiri pentru bătrâni. Am încredere că se va face bine. Nea Beny are un organism puternic. Muta munții din loc atunci când dorea”, a declarat ex-impresarul lui Benone Sinulescu pentru fanatik.ro.

Ionuț Pavel: ”Familia se pregătea de înmormântare”

Mai mult, Ionuț Pavel a declarat că de când a aflat despre situația dificilă pe care o traversează cântărețul, fostul lui impresar s-a interesat cum a fost tratat și, evident, a stat de vorbă cum mai mulți apropiați de-ai acestuia.

“A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oamenii care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe. Familia se pregătea de înmormântare deja”, a mai mărturisit Ionuț Pavel, potrivit sursei citate.

Ultima postare a îndrăgistului solist de pe Facebook, înainte să fie găsit inconștient în propria locuință a fost o poză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: