Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Onilă, la un pas de să-și piardă iubita. Drama prin care a trecut artistul

Mihai Onilă, la un pas de să-și piardă iubita. Drama prin care a trecut artistul

GALERIE FOTO (7) Mihai Onilă, la un pas de să-și piardă iubita.

Mihai Onilă, la un pas de să-și piardă iubita. Fostul solist al trupei Axxa, a trecut printr-o dramă de nedescris, după ce fiica sa s-a stins din viață. De parcă nu era de ajuns, artistul a fost la un pas să-și piardă și iubita. Ce s-a întâmplat?

Mihai Onilă, la un pas de să-și piardă iubita. Drama prin care a trecut artistul

Mihai Onilă, la un pas de să-și piardă iubita. În urmă cu cinci ani, Mihai Onilă a trecut printr-o dramă cumplită. Fostul solist al trupei AXXA și-a pierdut fetișa, pe Ioana. Micuța avea 10 ani când a pierdut lupta cu viața din cauza unei forme rare de cancer de pe creier. Emily a fost diagnosticată cu o formă de cancer în centrul creierului, iar medicii nu au putut să o salveze. De parcă nu era de ajuns, Mihai a anunțat în 2020 că a divorțat de soția sa. Din fericire, artistul și-a găsit liniștea în brațele Laurei, femeia care îl face fericit pe Mihai.

Căsnicia cu Adriana a luat sfârșit după mai bine de 20 de ani, iar pierderea fiicei lor, i-a determinat să se despartă și să meargă mai departe separat. Recent, Mihai a declarat că se simte foarte împlinit alături de Laura, iar la anul vor avea Cununia Civilă. „Păi dacă tot am vorbit de faptul că am o familie mare și frumoasă de care mă bucur în fiecare zi, pot să spun că 99%, 1% fiind partea de trecut la care încă om fiind, recunosc că încă mai lucrez.Cu certitudine facem Cununia Civilă la Comună și mai apoi vom avea o discuție aparte despre nunta în sine și despre locația în care o vom face. E posibil să o facem în țară„,a spus Mihai pentru Ciao.

Mihai Onilă are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, mărturisind că este tot ce și-a dorit. „Adică ne completăm unul pe celălalt în tot ceea ce facem. La fel și în ceea ce privește Iubirea, ne-o dorim atât cât putem de mult și probabil 100% din partea fiecăruia. Dar principal 50% din fiecare parte, ca la final să devină 100%, adică un întreg”, a mai spus artistul.

Mihai și-a dschis o clinică de terapii complementare, împreună cu noua sa iubită. Cei doi și-au deschis afacerea în Belgia. „În primul rând avem servicii pentru recuperare fizică în mare parte, masaje pentru sportivi, de relaxare, de recuperare, masaje terapeutice cu pietre sau cu uleiuri esențiale.

Apoi avem terapii de recuperare și refacere a fizicului după accidente mentale, după depresie sau anxietate. Și apoi terapii sufletești din care eu consider că provin toate celelalte probleme și mentale și fizice.”, a spus artistul.

Iubita lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică

Laura Drăgan a suferit un accident în urma căruia era să-și piardă mâna. Aceasta a făcut septicemie, fiind operată de urgență timp de 13 ore. Ulterior, iubita lui Mihai a intrat în stop cardio-respirator, iar această experiență dureroasă a fost povestită chiar de ea pe retelele de socializare.

Acum, Laura este schimbată complet și își trăiește viața fericită alături de Mihai. „Acum sunt completă, am un partener de viață căruia eu îi spun Arhanghel Mihail, are răbdare cu mine și încă mă învață și o să învăț toată viața mea aici pe pământ să pot ajuta sufletele să se vindece, să se conștientizeze să găsească sursa problemelor lor și să îi ajut să le vindece. A trebuit să mor ca să învăț să trăiesc și a trebuit să trec prin iad ca să îmi amintesc cum e în rai…” a fost mesajul emoționant postat de Laura Drăgan pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: