Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Mihai Onilă. După patru ani de la moartea fiicei sale, artistul se află în plin proces de divorț

Drama lui Mihai Onilă. După patru ani de la moartea fiicei sale, artistul se află în plin proces de divorț

GALERIE FOTO (4) Drama lui Mihai Onilă

Drama fostului solist de la trupa AXXA nu se mai termină. Mihai Onilă trăiește o adevărată dramă după ce fiica sa a murit în urmă cu patru ani după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer la cap. Acum, Mihai se află în plin divorț cu Adriana, mama fetilor sale.

Drama lui Mihai Onilă. După patru ani de la moartea fiicei sale, artistul se află în plin proces de divorț

Mihai Onilă trăiește o adevărată dramă, după ce fiica sa a murit în urmă cu patru ani, după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Fiica sa, Ioana Emily, a murit în patru ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer. În urmă cu șase ani, artistul s-a mutat în Belgia, dar pierderea fiiceai sale i-a adus multă tristețe acestuia. Cu toate astea, cântărețul o poartă în suflet și e fericit că vorbește cu ea. „Nu am visat-o niciodată pe Ioana, în schimb eu pot comunica cu ea în astral, la nivel mental. Nu mă sperie vocea ei, o aud perfect, avem lumea noastră, e un mod de a-mi alina dorul de ea”, a spus solistul, pentru impact. ro.

Mihai Onilă divorțează de soția sa

Mihai este bioterapeut și susține că a avut o legătură cu Ioana dinainte ca aceasta să se fi născut. Cu toate că de-a lungul anilor el a salvat multe vieți, nu a reușit să-și salveze fiica. „Atât a fost misiunea ei pe pământ”, a spus el, cu tristețe. După patru ani de la moartea fiicei lor, Mihai și Adriana au decis să divorțeze. Acesta a anunțat pe Facebook în urmă cu câteva luni că se va despărți de soția sa.

.„Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară.Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca Inginer de Sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc.(…) Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară, sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”,a fost mesajul acestuia. Se pare că vremurile l-au făcut pe Mihai să se răzgândească și va rămâne în Belgia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: