Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre a rupt tăcerea despre infidelitate. A înșelat-o sau nu pe Elwira? „E greu. N-ai cum”

Mihai Petre a rupt tăcerea despre infidelitate. A înșelat-o sau nu pe Elwira? „E greu. N-ai cum”

GALERIE FOTO (3)

Mihai Petre și Elwira, mama fiicelor sale, Catinca și Ariana, formează un cuplu de din 2001, iar de 16 ani sunt căsătoriți. Recent, în cadrul unui interviu, celebrul coregraf a adus în discuție infidelitatea și a făcut unele precizări despre trădare. A înșelat-o sau nu pe Elwira? Iată ce a răspuns!

Mihai Petre, declarații surprinzătoare despre infidelitate

Mihai Petre și Elwira Petre, câștigătorii sezoului „Asia Express”, formează un cuplu solid de mai bine de 20 de ani și au împreună două fiice minunate, pe Catinca și Ariana. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2018, iar mariajul lor merge ca pe roate. Deși au întâmpinat multe obstacole de-a lungul timpului, Mihai Petre și Elwira Petre au rămas împreună și au reușit să treacă cu brio peste toate greutățile.

A surprins cu mărturisirile sale

De curând, juratul de la „Te cunosc de undeva” a vorbit deschis despre infidelitatea în cuplu: „Cred că la noi funcționează respectul reciproc, faptul că ne ascuțim simțurile unul pentru celălalt, văzul, auzul, absolut totul. Prezența și faptul că ne oferim spațiu atunci când avem nevoie de el. Dar asta vine tot din ascultare și atenție și respect, până la urmă. Cred că asta, da. Eu așa simt”, a spus Mihai Petre, pentru Unica.ro.

De asemenea, el a recunoscut că i-ar fi foarte greu să treacă peste un episod de infidelitate. Dansatorul este de părere că adevărul este extrem de important într-o relație: „Eu nu cred. E greu. N-ai cum. Una din valorile importante, poate cea mai importantă pentru mine, în general în viață, e adevărul, așa că… Nu, nu cred că are sens”. 

Cu toate că au trecut prin unele momente grele, juratul „Te cunosc de undeva” și soția lui nu au apelat la terapie de cuplu: „Nu. N-am vorbit niciodată despre asta, deși cred că e bună în orice situație. Cred că folosește. Mai ales pentru că fiecare cuplu are cu siguranță în viață perioade grele. Adică nu cred că trebuie să mergi doar în situația în care e foarte rău. Cred că face bine în general. Dar nu, noi n-am făcut asta și nici nu ne-am gândit”, a mai spus Mihai Petre.

Cum a început Mihai Petre să danseze

Mihai Petre a povestit că atunci când era micuț refuza să meargă la lecțiile de dans, deoarece îi plăcea să practice lecții de karate. Totuși, din cauza programului școlar, părinții l-au împins spre lumea dansului, unde s-a simțit în extaz, deoarece era înconjurat întotdeauna de fete:

„A fost interesant, pentru că refuzam să merg la lecțiile de dans, eu făceam karate, îmi plăcea mult mai mult să merg la karate. Din cauza programului de la școală n-am putut să merg la karate în continuare și ai mei m-au dus la dans, unde nu mi-a plăcut la început.

Ușor, ușor, am văzut că sunt extrem de multe fete, proporția era cam ca aici la petrecere. Și am spus: „Aici e de mine, e un mare avantaj, lucrurile arată fantastic, deci hai, învață și câțiva pași, că îți vor folosi mai încolo!”, a mărturisit Mihai Petre pentru Cancan.

Sursa foto: instagram Mihai Petre

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: