Redactia.ro
Home » Monden » Mihai și Elwira Petre, ceartă cu scântei în semifinala Asia Express. De la ce a pornit totul

Mihai și Elwira Petre, ceartă cu scântei în semifinala Asia Express. De la ce a pornit totul

Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că a câștigat Asia Express

Mihai și Elwira Petre formează una dintre cele mai iubite echipe din cadrul showului de televiziune Asia Express. Cei doi au ajuns până în semifinală, dar au avut parte de o ceartă aprinsă. De la ce a pornit totul.

De ce s-au certat Mihai și Elwira

Mihai și Elwira Petre au ajuns până în semifinala concursului Asia Express. De ceva timp se zvonește că cei doi ar fi câștigătorii showului de televiziune. În cadrul episodului de săptămâna aceasta cei doi au ajuns să se certe la cuțite. Motivul? Una dintre probele concursului. Mihai Petre s-a enervat când a văzut că celelalte echipe au pornit în cursă înaintea lor, deoarece dansatoarea nu a putut să mănânce bulgărașii de brânză făcuți în ulei.

Lasă-mă să vorbesc! N-am putut să le înghit. Simțeam că mă sufoc. Mi s-au oprit undeva în gât‘, i-a spus Elwira.

Nu mă gândeam că o brânză poate să-mi facă probleme. Părea mult mai simplu decât la ochi de miel, limbă de miel, creier de miel. Uite că nu a fost”, a spus Mihai Petre.

Elwira emoționată de scrisoarea de iubire de la Mihai

Elwira Petre a fost emoționată până la lacrimi atunci când a citit scrisoare de la Mihai Petre. Aceasta  afirmat că nu ar putea trăi fără el și că este persoana pe care o iubește cel mai mult. Ea a afirmat că relația lor a devenit și mai puternică o dată cu participarea în cadrul competiției.

Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastra poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță.Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine.„, a spus Elwira Petre.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: