Redactia.ro
Home » Horoscop » Mihai Voropchievici, horoscop rune pana la 1 Mai 2023. Săgetătorii prosperă, Vărsătorii sunt răsfățați, iar Peștii dau lovitura vieții lor

Mihai Voropchievici, horoscop rune pana la 1 Mai 2023. Săgetătorii prosperă, Vărsătorii sunt răsfățați, iar Peștii dau lovitura vieții lor

Horoscop rune 1-7 mai 2023 cu Mihai Voropchievici: Fecioarele au protecţie divină, Gemenii primesc o atenţionare de Sus

Află ce ți-au pregătit runele!

Săgetătorii prosperă, Vărsătorii sunt răsfățați, iar Peștii dau lovitura vieții lor

Mihai Voropchievici, numerolog si expert in rune, a prezentat horoscopul până la 1 Mai 2023 la Antena 3 CNN, dezvaluind ce pregatesc runele pentru fiecare zodie in parte! Săgetătorii prosperă, Vărsătorii sunt răsfățați, iar Peștii dau lovitura vieții lor

Horoscop rune pana la 1 Mai 2023 pentru fiecare zodie

Începând cu Berbecii, Voropchievici îi sfătuiește să fie răbdători și să nu forțeze mâna norocului, deoarece surprizele plăcute vor veni doar pentru cei care știu să aștepte. Aceasta este o mare probă pentru nativii din Berbec, o zodie agitată și rapidă, care trebuie să învețe să aibă răbdare.

Pentru Tauri, runele prezic o mică bătălie, dar numerologul îi asigură că vor câștiga în mod sigur. Gemenii sunt îndemnați să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția acasă, în familie, la serviciu și în societate, iar dacă se vor mobiliza total, vor triumfa.

Racii sunt în centrul atenției pentru o dragoste nouă și pasională, iar dacă își vor găsi sufletul geamăn, Voropchievici spune că „Dumnezeu le-a pus mâna în cap”. Pentru Leu, runa îl sfătuiește să rămână calm, chiar dacă e pregătit pentru o bătălie furtunoasă și vrea să se certe cu toată lumea.

Fecioarele sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu, iar runa prezice că vor acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care le preocupă, în săptămâna care urmează. Balanțele sunt sfătuite să se relaxeze, deoarece cineva foarte apropiat de ei se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să-și facă griji vizavi de asta.

Pentru Scorpioni, Voropchievici prezice o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat, adică luni sau marți. În schimb, Săgetătorii sunt sfătuiți să lase deoparte toate grijile și să se pregătească pentru o săptămână în care totul le va merge din plin.

Capricornul are parte de o săptămână de comunicare intensă, primește foarte multe mesaje de la diverse persoane, iar Voropchievici avertizează că unul din mesaje este foarte important. Vărsătorii sunt foarte norocoși și primesc daruri non-stop, în timp ce Peștii dau lovitura și au parte de un salt rapid și calitativ în existența lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: