Redactia.ro
Home » Știri » Miliardarul Bill Gates are Covid. Cum se simte susținătorul vaccinurilor

Miliardarul Bill Gates are Covid. Cum se simte susținătorul vaccinurilor

Bill Gates, miliardarul filantrop, a declarat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Iată detaliile!

Bill Gates are Covid

Susținătorul vaccinurilor, Bill Gates a declarat pe Twitter: 

„experimentează simptome ușoare” și că „urmează sfatul experților, izolându-se până când voi fi din nou sănătos”. Gates a adăugat că este „norocos că este vaccinat și că a fost stimulat”.

I’ve tested positive for COVID. I’m experiencing mild symptoms and am following the experts’ advice by isolating until I’m healthy again.

— Bill Gates (@BillGates) May 10, 2022

I’m fortunate to be vaccinated and boosted and have access to testing and great medical care.

— Bill Gates (@BillGates) May 10, 2022

Fondatorul miliardar al Microsoft (MSFT) a mai spus marți că Fundația Gates „se reunește” pentru prima dată în doi ani și că se întâlnește cu ei virtual pe Microsoft Teams „unde altundeva?”, potrivit CNN

„Vom continua să lucrăm cu partenerii și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că niciunul dintre noi nu va trebui să se confrunte din nou cu o pandemie”, a spus el.

Gates a vorbit deseori despre eforturile de atenuare și despre cum să prevenim următoarea pandemie

El i-a spus prezentatoarei Becky Anderson de la CNN International la sfârșitul anului trecut despre speranțele sale de a avea pandemia Covid-19 sub control până în 2023. 

El a prezis că, datorită disponibilității extinse a vaccinurilor, anul viitor lumea „nu va avea nivelul de perturbare pe care l-am avut în primii trei ani ai acestei epidemii”.

În total, Fundația Gates s-a angajat să aloce cel puțin 1,75 miliarde de dolari pentru a sprijini răspunsul global la Covid-19.

Bill Gates a lansat cartea „Cum să prevenim următoarea pandemie”

Bill Gates, filantrop miliardar a cărui fundație s-a concentrat pe eforturile de combatere a coronavirusului, a lansat pe 3 mai o carte despre cum să ne asigurăm că pandemia Covid-19 este ultima mare molimă globală.

„De fiecare dată când văd suferința creată de Covid – de fiecare dată când citesc despre ultimul bilanț al morților sau aud despre cineva care își pierde locul de muncă sau care trece cu mașina pe lângă o școală închisă, nu pot să nu mă gândesc: nu trebuie să facem asta din nou”, a scris el într-o postare pe blogul său în care anunță publicarea cărții „Cum să prevenim următoarea pandemie/ How to Prevent the Next Pandemic.”

Cartea va cuprinde lecțiile învățate în urma pandemiei, precum și instrumentele și inovațiile necesare pentru a salva vieți și a opri agenții patogeni din timp. El va discuta despre opiniile sale despre vaccinuri și despre cum s-a simțit când a devenit ținta teoriilor conspirație, potrivit „scmp.com”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: