Redactia.ro
Home » Știri » Miliardarul care a produs jocul Game of Thrones a murit. Lin Qi a fost otrăvit

Miliardarul care a produs jocul Game of Thrones a murit. Lin Qi a fost otrăvit

Producătorul celebrei companii Netflix, Lin Qi, în vârstă de 39 de ani a fost găsit mort. Miliardarul care a produs jocul Game of Thrones ar fi murit otrăvit cu ceai, după cum au anunțat anchetatorii. Cea mai suspectă persoană în această crimă este chiar unul dintre colegii lui. 

 

Lin Qi a fost otrăvit

Magnatul chinez, Lin Qi, și-a pierdut viața chiar de Crăciun, fiind otrăvit cu ceai. Celebrul producător al Netflix a fost descoperit mort, la vârsta de 39 de ani.

Anchetatorii din Shanghai au descoperit, în urma autopsiei,  că magnatul a fost otrăvit cu ceai. Presa străină a speculat că Lin ar fi fost trăvit cu un ceai pu’er, o băutură fermentată chinezească. Unul dintre suspecții în acest caz este chiar unul dintre colegii lui, numele acestuia fiind menționat într-un comunicat de presă emis de polițiștii din Shanghai care se ocupă de acest caz. Jurnaliștii de la BBC au declarat că acesta s-ar numi Xu Yao, care conduce divizia de producție a filmelor în cadrul Yoozoo.

Lin Qi a fost o vedetă a pieței profitabile de jocuri, dar a mai încercat și producția de film. Magnatul chinez a fondat compania Yoozoo în 2009 și a condus cu succes compania într-o perioadă nu tocmai bună pentru industria de gaming.

Compania a emis un comunicat impresionant cu privire la moartea miliardarului,  pe microblogul său oficial de Weibo.

La revedere tinerețe. Vom fi împreună, vom continua să fim buni, vom continua să credem în bunătate și vom continua lupta împotriva a tot ce e rău”, se arată în comunicat.

Postarea a atras mii de comentarii, iar subiectul a fost văzut de aproximativ 300 de milioane de oameni pe Weibo.Mai mult, Yoozoo a emis propriul comunicat, în care a anunțat că Lin Qi s-ar fi internat la spital după ce a anunțat că nu se simțea bine, însă era într-o stare stabilă. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnută dramatică vineri, când compania a anunțat că fondatorul său a murit.

Yoozoo a produs jocul Game of Thrones, care este atât de cunoscut, în urma serialului. Compania a mai lucrat și la jocul Brawl Stars, alături de compania Tencent Holdings. Compania fondată de miliardarul chinez mai este cunoscută, de asemenea, pentru legătura sa cu romanul SF “Problema celor trei corpuri” și deține drepturile pentru adaptarea cinematografică.

Însă, extinderea romanului SF în industria cinematografică nu a avut același succes așa cum și-a propus compania. Mai mult, ptoiectul de a adapta cartea în șase filme de către Yoozoo Pictures nu a mai pornit. În luna septembrie, compania a oferit platformei americane Netflix dreptul de a adapta romanul SF pentru televiziune. Cartea este prima din trilogia “Amintiri din trecutul Terrei” scrisă de Liu Cixin, și este una foarte apreciată. Mai mult,  fostul președinte SUA Barack Obama și șeful Facebook, Mark Zuckerberg se află printre fanii cărții.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: