Redactia.ro
Home » Monden » Milioane de fani, în lacrimi! Marele actor a anunţat că suferă de cancer: „Adevărul este că sunt bolnav. Poate pe moarte”

Milioane de fani, în lacrimi! Marele actor a anunţat că suferă de cancer: „Adevărul este că sunt bolnav. Poate pe moarte”

Veste tristă pentru milioane de fani din întreaga lume. Un mare actor suferă de cancer şi chiar el a admis că se află „pe moarte”. Este vorba despre Sam Neill (75 ani), celebru pentru rolul paleontologului ”Alan Grant” din saga ”Jurassic Park”.

„Adevărul este că sunt bolnav. Poate pe moarte. Va trebui să accelerez”, scrie el în primul capitol al cărţii sale „Did I ever tell you this?”, pe care a scris-o în timp ce făcea chimioterapie.

Cancerul a intrat în remisie

Chiar dacă Sam Neill pare pesimist, realitatea este că boala a intrat în remisie. El a adăugat că va trebui să continue tratamentul pentru tot restul vieţii.

„Nu pot pretinde că anul trecut nu a avut momentele sale întunecate„, a explicat el, în condiţiile în care cancerul său, un limfom non-Hodgkin, a fost diagnosticat în 2022.

„Dar aceste momente întunecate scot la iveală lumina”, a adăugat actorul britanico-neozeelandez, precizând că este pur şi simplu fericit că este în viaţă.

Cine este Sam Neill?

Sam Neill, în vârstă de 75 de ani, este cunoscut mai ales pentru interpretarea unuia dintre protagoniştii din „Jurassic Park”, profesorul „Alan Grant”, în trei episoade ale acestei saga, primul dintre acestea, din 1993, avându-l ca regizor pe Steven Spielberg.

„Nu pot pretinde că anul trecut nu a avut momentele sale întunecate”, a explicat actorul, în condiţiile în care cancerul său, un limfom non-Hodgkin, a fost diagnosticat în 2022.

Sam Neill a mai jucat în serialul de succes „Peaky Blinders” şi în cel mai recent episod din „Jurassic Park”, „Jurassic World: Dominion”, lansat în 2022.

În timpul liber, actorul Sam Neill este vinificator în Noua Zeelandă şi se pregăteşte pentru un nou rol într-o adaptare televizată a romanului „Apples Never Fall”, al romancierei Liane Moriarty.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: