Redactia.ro
Home » Știri » Militar găsit mort în Capitală! E şocant cum l-au descoperit colegii

Militar găsit mort în Capitală! E şocant cum l-au descoperit colegii

politia

Incident şocant, în Capitală, sâmbătă dimineaţă. Un militar a fost găsit mort la o unitate din București. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

A fost împuşcat în inimă

Cadrul militar era un maistru, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare cu o rană în piept. Potrivit primelor informaşii, ar fi murit împuşcat în inimă. Acesta se afla la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, transmite Antena 3.

„Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, anunță Ministerul Apărării.

Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național. Ultima sa evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti. La nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele producerii acestui eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: