Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Sănătății respinge afirmațiile femeii care l-a confruntat pe Iohannis la Spitalul Floreasca. Alexandru Rafila nu a găsit nereguli

Ministrul Sănătății respinge afirmațiile femeii care l-a confruntat pe Iohannis la Spitalul Floreasca. Alexandru Rafila nu a găsit nereguli

Ministrul Sănătății respinge afirmațiile femeii care l-a confruntat pe Iohannis la Spitalul Floreasca. Iată detaliile!

Ministrul Sănătății, vizită de control la Spitalul Floreasca

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, respinge afirmațiile făcute de o pacientă de la Spitalul Floreasca, care a adus în discuție condițiile oferite în cadrul spitalului în timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis.

În urma vizitei efectuate de Klaus Iohannis la  Spitalul Floreasca, s-a iscat o nouă polemică generată de declarațiile unui membru al familiei unei paciente. Aceasta a susținut că din cauza măsurilor speciale de securitate impuse în timpul vizitei președintelui, mama sa a fost programată să fie externată la ora 11, ceea ce a stârnit nemulțumirea familiei. Totodată, a adus în discuție faptul că „sistemul de ventilație din spital este nefuncțional de multă vreme”.

Ministrul Sănătății respinge afirmațiile femeii care l-a confruntat pe Iohannis la Spitalul Floreasca

Pentru a clarifica această situație, ministrul Sănătății s-a deplasat personal la Spitalul Floreasca într-o vizită de control. După evaluarea situației, Alexandru Rafila a comunicat că afirmațiile făcute de pacientă nu sunt conforme cu realitatea. Conform declarației sale la ieșirea din spital, pacienta a beneficiat de fapt de condiții bune în timpul internării, inclusiv de un sistem de aer condiționat funcțional în salonul unde a fost cazată. Aceasta a fost o dezmințire directă a acuzațiilor aduse de ruda pacientei.

Astfel, ministrul Sănătății a dorit să aducă claritate asupra situației, infirmând acuzațiile de neconformitate în ceea ce privește condițiile oferite pacienților la Spitalul Spitalul Floreasca.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: