Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Sorin Cîmpeanu s-a prezentat la vaccinare cu o cămașă specială, cu ,,fereastră”

Ministrul Sorin Cîmpeanu s-a prezentat la vaccinare cu o cămașă specială, cu ,,fereastră”

Miniștrii cabinetului Cîțu au primit, miercuri, prima doză de vaccin anti-COVID. Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a fost protagonistul unui moment inedit- a venit la Spitalul Militar îmbrăcat cu o cămașă specială, care avea o ,,fereastră pentru vaccinare” pe mânecă.

 

Ministrul Sorin Cîmpeanu s-a prezentat la vaccinare cu o cămașă cu ,,fereastră”

Cămașa purtată de Minsitrul Educației avea pe brațuls tâng un fel de petic prins cu scai, care să permită un accea mai rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să dezbrace cămașa.

Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!” – a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Cîmpeanu le-a explicat asistentelor și coelgilor că obiectul vestimentar îl are de mai mult timp și că a fost nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece în trecut a fost nevoit să călătorească în câteva state exotice.

Miniștrii cabinetului Cîțu s-au vaccint împotriva noului coronavirus miercuri dimineață, la Spitalul Militar Central din Capitală. Primii imunizați au fost vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor, dar și miniștrii Finanțelor și Internelor.

 

Raluca Turcan, declarații după vaccinare

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a vaccinat miercuri dimineață alături de ceilalți miniștrii ai cabinetului Cîțu. Turcan a declarat, miercuri, după ce s-a vaccinat anti-COVID, că nu a avut nicio reținere să se imunizeze și  a adăugat că în țara noastră, campania de vaccinare se derulează  „foarte bine”.

Nu am avut nicio reţinere să mă vaccinez, mai ales după un an de zile în care am fost îngrijorată pentru sănătate familiei şi a celor din jur. (…) Astăzi trăim acest moment al vaccinării. În România, campania de vaccinare de derulează foarte bine. Suntem pe locul şase la nivel european din perspectiva persoanelor vaccinate şi care s-au înscris la vaccinare şi lucrul acesta ar trebui să dea curaj tuturor, pentru că avem acum acces la vaccin gratuit şi simplu, un vaccin care nu doare şi un vaccin care poate să permită tuturor să respecte atât sănătatea personală, cât şi sănătatea celor din jur, să contribuie la reluarea vieţilor noastre de odinioară, să repornim economia şi să ne reluăm mobilitatea„, a afirmat Turcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: