Redactia.ro
Home » Monden » Minodora a slăbit 40 de kilograme. Care este secretul artistei

Minodora a slăbit 40 de kilograme. Care este secretul artistei

Minodora a avut nenumărate încercări de a slăbi, dar este în sfârșit mulțumită de modul în care arată. 

 

Care este secretul artistei

 

Artista și-a dorit să revină la silueta de la 20 de ani. Artista în vârstă de 42 de ani a vorbit de-a lungul timpului despre încercările repetate de a slăbi, însă fără succes.  Minodora spune că secretul constă în niște picături care îi taie pofta de mâncare.

,,Pe mine m-au ajutat picaturile Apetit Block sa mananc mai putin si sa slabesc 40 kg. De cand am inceput sa iau aceste picaturi  pur si simplu nu am putut sa mai mananc. Nu mai simteam nevoia sa consum sucuri acidulate, dulciuri si ma saturam cu un sfert din mancarea pe care o aveam in farfurie. A fost simplu sa slabesc pentru ca nu am simtit ca urmez o dieta”, a declarat artista. 

Mai mult, aceasta a vorbit și despre modul în care a reușit să facă rost de aceste picături. ,,Am aflat de aceste picaturi de la o cunostinta din Italia care mi le cumpara si mi le trimitea in tara. Dupa ce am declarat numele acestor picaturi la rugamintea urmaritorilor mei de pe facebook, am vazut ca le-a adus o farmacie la noi in tara si am inceput sa mi le achizitionez direct de la ei.”

Minodora a slăbit, în primă fază, cu ajutorul unei operații de reducere a volumului stomacului. Însă, artista a dezvăluit că după operație s-a îngrășat la loc. „M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă aveam stomacul tăiat”, a povestit arista. 

 

Pariul care a ajutat-o să slăbească

Artista a slăbit în urma unui pariu. În urmă cu ceva ani, prezentatorul de la Pro, Cătălin Măruță, a pus un pariu cu artista în care cântăreața trebuia să slăbească un număr impresionant de kilograme într-un timp record. Măruță a impulsionat-o pe Minodora, care la momentul respective cântărea 98 de kilograme. Cântăreața a făcut o promisiune telespectatorilor, iar cu mult sport și dietă, dar și picăturile folosite, a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: