Redactia.ro
Home » Monden » Minodora, zdrobită de durere: mama ei a murit. Ce decizie a luat cântăreața imediat după

Minodora, zdrobită de durere: mama ei a murit. Ce decizie a luat cântăreața imediat după

Minodora, zdrobită de durere: mama ei a murit. Ce decizie a luat cântăreața imediat după

Mama Minodorei a murit, iar ea a fost atât de tristă și de zdrobită de durere încât a vrut să țină totul ascuns. Abia acum cântăreața a găsit puterea să vorbească despre pierderea celei mai importante ființe din viața ei.

Minodora, zdrobită de durere: mama ei a murit. Ce declarații a făcut cântăreața

Minodora a trecut prin cea mai grea suferință. În august, mama ei a murit, dar nu a putut să dezvăluie atunci prin ce trece.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe Mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a povestit cântăreața în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

„Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!”, a mai adăugat cântăreața.

Mama Minodorei avea probleme de sănătate și a fost pe punctul să își găsească sfârșitul în primăvara acestui an, în preajma Paștelui, când a ajuns pe masa de operație.

„Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu. Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile”, a spus Minodora într-o emisiune TV.

Medicul anestezist îi mai dăduse atunci doar 24 de ore de trăit, povestea atunci Minodora, dar acel moment a fost depășit.

„Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost… nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav… Șanse minime!”, mai cântăreața atunci, la Antena Stars.

Minodora, zdrobită de durere: mama ei a murit. Ce decizie a luat cântăreața imediat după
Foto: colaj Spynews – arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: