Redactia.ro
Home » Știri » Minoră de 13 ani, suspectă într-o dublă crimă. Fetița a dat noi detalii anchetatorilor

Minoră de 13 ani, suspectă într-o dublă crimă. Fetița a dat noi detalii anchetatorilor

O minoră de 13 ani e bănuită că ar fi omorât două femei, mamă și fiică, de 82 si 54 de ani. Cele două au fost găsite fără suflare în casa lor, cu răni îngrozitoare pe tot corpul. Suspecta de 13 ani a dat noi detalii anchetatorilor, care ar putea schimba cursul anchetei.

Minoră de 13 ani, suspectă într-o dublă crimă

O minoră de doar 13 ani a devenit suspectul unei crime oribile. Fata e bănuită că ar fi ucis două femei, mamă și fiică, duminică, în satul Poiana, din Botoșani.

Chiar dacă va fi găsită vinovată, minora nu răspunde penal pentru faptele sale, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Fata a fost luată de poliţişti şi internată într-un centru de minori al DGASPC.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Cristineşti, au fost găsite două persoane decedate.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre două femei, de 54 şi 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violenţă pe corp”, a anunţat IPJ Botoşani.

Ce ar fi făcut-o pe minoră să le ucidă pe cele două femei

Site-ul stirileprotv.ro scrie că celor două femei ucise le lipseau niște bani din casă. Acestea ar fi acuzat-o pe fata de 13 ani că i-a furat și chiar o amenințaseră că se vor duce la poliție.

Vinerea trecută, mama copilei a trimis-o pe fiica sa la victime acasă, ca să își susțină iarăși nevinovăția în fața lor.

Mama fetei a povestit un detaliu care ar putea întoarce ancheta polițiștilor. Odată ce suspecta ar fi ajuns în curtea celor două femei, ar fi văzut doi bărbați care se certau.

Criminaliștii au găsit și arma crimei, un cuțit de bucătărie. Amprentele i-au dus la suspectul principal: fata în vârstă de numai 13 ani. Copila venise în zonă cu mama sa, în urmă cu doi ani, la iubitul femeii.

Noi detalii spuse de fata de 13 ani în cazul dublei crime din Botoșani

Potrivit stirileprotv.ro, mama fetei a povestit că, la Poliție, fiica ei bănuită de crimă ar fi declarat că, ajunsă în curte la cele două femei, ar fi văzut o scenă ciudată.

Bătrâna de 82 de ani își atacase fiica cu un cuțit. Adolescenta susține că i-a luat bătrânei cuțitul din mână și apoi a plecat. Așa s-ar explica prezența amprentelor ei pe arma crimei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: