Redactia.ro
Home » Monden » Minodora, mărturisiri neașteptate despre căsnicia sa. Artista și-a dorit să divorțeze de soțul său

Minodora, mărturisiri neașteptate despre căsnicia sa. Artista și-a dorit să divorțeze de soțul său

Minodora este o artistă foarte îndrăgită în țara noastră și s-a remarcat mereu pentru sinceritatea de care a dat dovadă în fața publicului său. Este o cântăreața de succes, soție și mamă, însă viața nu a ferit-o de momente mai puțin fericite, în care dificultățile au copleșit-o. Recent, a vorbit despre un episod trist al vieții sale de familie, când ea și Liviu, soțul său, au fost în pragul divorțului.

Minodora și Liviu și-au început relația în anul 2005, moment în care bărbatul i-a devenit atât partener de viață, cât și manager. Au urmat apoi 4 ani în care au trăit fericiți împreună, urmați de nunta minunată din 2009. La doar câteva luni după fericitul eveniment, au fost binecuvântați cu un fiu minunat, pe care au decis să îl numească Marco.

Căsnicia lor a fost mereu în ochii publicului un exemplu pentru cei din jur, mai ales că Minodora a vorbit rar despre tensiunile care au existat între ea și soțul său. Și-a continuat cariera muzicală și a strălucit pe scenă, iar acest lucru a lăsat mereu impresia că viața sa personală este perfectă.

Minodora, mărturisiri neașteptate despre căsnicia sa. Artista și-a dorit să divorțeze de soțul său

Cu toate acestea, artista a recunoscut recent în cadrul unei emisiuni de televiziune că viața de familie nu a fost nici pentru ea atât de ușoară pe cât s-a așteptat. Nașterea fiului său a fost un moment care i-a schimbat relația cu Liviu, iar ea ajunsese într-un punct în care și-a dorit să divorțeze.

Totul s-a datorat faptului că bărbatul nu-i mai oferea atenția și dragostea cu care o obișnuise până atunci. Nu este clar ce anume a generat această atitudine, însă hotărârea de separare a artistei a schimbat totul. Liviu a realizat că trebuie să se schimbe și să rămână lângă familia sa, așa că a făcut orice i-a stat în putință pentru a-și repara greșelile.

“După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape”, a declarat Minodora, pentru Pro TV.

Ce spune Minodora despre soțul său, Liviu

Legătura pe care o au Minodora și Liviu este într-adevăr specială, așa că artista are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său. Acesta a știut mereu să o susțină și să o facă să se simtă iubită, iar în rolul de tată s-a descurcat mereu impecabil. Artista se simte norocoasă că și-a găsit sufletul pereche, pe care are de gând să-l prețuiască și să-l respecte până la sfârșitul vieții.

„Pe Liviu l-am văzut jumătatea vieții mele, omul de bază, seriozitatea mea. Omul care nu mă jignește, nu mă bate. Eu sunt îndrăgostită ca în prima zi de Liviu, înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: